Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeşilçam'ın Şekerpare'si Yaprak Özdemiroğlu yıllar sonra görüntülendi - Magazin haberleri
        1

        Yaprak Özdemiroğlu, Atıf Yılmaz'ın yönettiği, 1983 yapımı 'Şekerpare' filmi ile Yeşilçam'da büyük bir çıkış yakalamıştı.

        2

        Cadde'nin haberine göre, 55 yaşındaki oyuncu, önceki gün sevgilisi Kemal Öztürk ile birlikte bir AVM'de görüntülendi. Alışveriş merkezindeki bir mekanda deniz manzarası eşliğinde yemek yiyen Yaprak Özdemiroğlu-Kemal Öztürk çifti, daha sonra gazetecilere poz verip ayaküstü sohbet etti.

        3

        Yeşilçam'ın güzel oyuncusu, sempatik ve güler yüzlü tavırlarıyla dikkati çekti.

        4

        20 Nisan 2016 tarihinde hayatını kaybeden sanatçı Attila Özdemiroğlu'nun kızı olan Yaprak Özdemiroğlu, "Çeşme'ye taşındık, orada çok rahat ve sakin bir hayatımız var" dedi.

        5

        Özdemiroğlu, "Genelde arkadaşlarımız bizi ziyarete geliyor, bu sefer biz geldik. Yeni projeler geliyor fakat şu sıralar uzak kalmayı tercih ediyorum" ifadelerini kullandı.

        6

        Yıllardır ortalarda gözükmeyen 55 yaşındaki oyuncu, "Genç nesil oyuncularından kimi beğeniyorsunuz? sorusuna cevap verdi. Yaprak Özdemiroğlu, "Gonca Vuslateri'yi çok beğeniyorum. Çok karakterli bir oyuncu, bütün duygularını katarak oynuyor" şeklinde konuştu.