Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun 1000 kişi aynı haritada savaşacak! - Teknoloji Haberleri

        125 milyon oyuncuyla Fortnite'ın zirvede bulunduğu Battle Royale oyunlarında PUBG de hemen arkadan geliyor. Battle Royale modu kısa sürede o kadar ilgi gördü ki, Battlefield ve Call of Duty gibi seriler de bu modu yeni oyunlarına dahil etmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Sırf bu tablo bile önümüzdeki aylarda Battle Royale özelinde işlerin karışacağını işaret ederken, Automaton adlı geliştirici firma Mavericks: Proving Grounds'ın 1000 kişiyi aynı haritaya dahil edeceğini duyurdu!

        Mavericks: Proving Grounds oyunu ilk olarak 400 kişiyi bir araya getirecek şekilde lanse edilmişti. Ancak yapımcı firmadan gelen yeni bilgiler, bu sayının 1000'e yükseldiğini işaret ediyor! Automaton, ilk etapta 200'e 200, yani toplamda 400 kişilik Battle Royale sunarken, 2019'dan itibaren 500'e 500'lük savaşları aktif hale getirecek.

        REKLAM

        Ağustos ayında beta testi gerçekleşecek olan yapımın bu yılın sonuna doğru tam sürüm olarak çıkması bekleniyor.Aslen hayatta kalma tabanlı MMORPG olanMavericks: Proving Grounds, 1000 kişilik Battle Royale modunu aktif etmesi durumunda oyun tarihinin en kalabalık savaşları yaşanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ