Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel 14 Mart Pazartesi Düzce ve Bolu okullar tatil mi, Valilik açıklaması var mı 2022? Bolu ve Düzce okul var mı yok mu?
        1

        Düzce ve Bolu okullar tatil mi? sorusu en çok araştırılan konuların başında geliyor. 10 ve 11 Mart tatilinde kar tatili yapan öğrenciler, " 14 Şubat Pazartesi Bolu ve Düzce okul var mı yok mu?" sorusuna yanıt aradı. Yoğun kar yağışı devam ederken gözler il Valiliklerine çevrildi. Peki, Düzce ve Bolu okullar tatil mi, Valilik açıklaması geldi mi?

        2

        14 MART PAZARTESİ DÜZCE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

        Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Meteorolojik verilere göre, ilimizdek beklenen kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak 10-11 MarT tarihlerinde ilimiz genelinde eğitim ve öğretime (2) iki gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca ilimiz genelinde kamuda çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır." ifadelerine yer verildi.

        14 Mart Pazartesi Düzce'de okulların tatil olup olmadığına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.

        3

        14 MART DÜZCE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

        4

        14 MART PAZARTESİ BOLU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada olumsuz hava şartları nedeniyle 10-11 Mart tarihlerinde il genelinde eğitim ve öğretime 2 gün süre ile ara verildiği duyuruldu. Aynı günlerde engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacakları ifade edildi.

        14 Mart Pazartesi Bolu kar tatili hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bolu Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak.

        5

        14 MART BOLU 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ