Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem KGM İŞÇİ ALIMI 2023 | Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımına nasıl başvuru yapılır, başvuruları bitti mi? KGM personel alımı başvuru şartları nedir?
        1

        Karayolları Genel Müdürlüğü farklı meslek gruplarında merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 3 bin personel alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. KGM sürekli işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınmaya başladı. Peki, "2023 Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımına nasıl başvuru yapılır? KGM personel alımı başvuru şartları nelerdir?" İşte KGM başvurularının sona ereceği tarih...

        2

        KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

        Karayolları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatılarında görevlendirilmek üzere 3 bin personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. 2 Mayıs tarihinde başlayan başvurular 5 gün ilanda kalacak.

        3

        KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

        Adayları başvurularını esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak 7 Mayıs'a kadar yapılabilecek.

        KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

        4

        KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK MESLEK GRUPLARI

        Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak.

        5

        Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ