Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray 3. isim kim olacak? Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; devre arası transfer döneminde 3 yeni oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray, 14 yabancı kuralını 3 fazla futbolusuyla deldi.

        2

        Sezon başında 15. yabancı olarak dışarda kalan ve lisansı çıkarılmayan Martin Linnes’in de geri dönmesiyle birlikte 4 yeni oyuncuyu kadrosuna yazdıran Cimbom, Ajax’a kiralanan Ryan Babel’in ardından 17 yabancı statüsündeki futbolcuyu bünyesinde bulunduruyor.

        3

        Sakatlanıp sezonu kapatan Luyindama ile kadro dışı bırakılan Nzonzi çıkarıldığı zaman yeniden 15 yabancıya düşen Sarı-Kırmızılılar, şimdilik 1 ismi daha kadrodan silmek zorunda…

        4

        İlk etapta gönderilecek oyuncularla yolları planlamayı amaçlayan Aslan, Nagatomo ve Mariano’nun yeni takımlarına transfer olmalarını bekliyor.

        5

        Ancak teknik direktör Fatih Terim, uzun süreli sakatlık yaşayan Florin Andone’un da sağlık durumunu yakından takip ediyor.

        6

        Brighton’dan kiralanan Rumen golcünün dönüşünün uzama ihtimalini düşünen deneyimli teknik adam, 1 kişilik kontenjanı gereksiz yere doldurmak istemiyor.

        7

        İlk etapta Nagatomo ve Mariano ikilisinden birinin ayrılığı düşünülse de gelecek yeni isimleri de düşünen İmparator, Florin Andone’u İngiltere’ye yollayabilir.

        8

        ÖNCELİK STOPER

        Kanat transferlerini bitirdikten sonra orta bölümlere yönelen Galatasaray’ın ilk olarak hedefinde stoper takviyesi bulunuyor.

        9

        Sezonu kapatan Luyindama’nın yokluğunda Marcao-Donk ikilisine görev vermesine karşın elinde sadece Ahmet ve genç Emin alternatifleri bulunan teknik direktör Fatih Terim, savunmaya iyi bir alternatif oyuncunun alınmasını bekliyor.

        10

        Önceliği kiralık oyuncular olan Cengiz yönetiminin, Athletico Paranaense forması giyen Lucas Halter ile ilgilendiği biliniyor.

        11

        Diğer taraftan bazı savunmacılarla da gizli yürütülen görüşmelerden sonuç bekleyen Sarı-Kırmızılılar, 2 hafta içerisinde yeni stoperini Florya’ya getirmeyi umuyor.

        12

        Savunmaya takviye yaptıktan sonra Nzonzi'den boşalan ön libero bölgesine transfer yapılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ