Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adele: Hayal kırıklığına uğradım! - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, 2016'da nikah masasına oturduğu Simon Konecki ile 2019'da yollarını ayırma kararı almıştı. Çiftin boşanma davası geçtiğimiz mart ayında sonuçlanmıştı.

        2

        Angelo Adkins adında bir çocukları bulunan çift, oğullarının ortak velayetini almıştı. Ünlü şarkıcı, aylar sonra il kez boşanma süreci hakkında Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda konuştu.

        3

        "ÇOK UZUN BİR SÜRE DENEDİM!"

        Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki yıldız, "Hayatım boyunca çekirdek aileye kafayı taktım çünkü hiçbir zaman çekirdek ailede büyümedim. Tüm bu filmlerde ve kitaplarda, onları okuyarak büyüdüğünüzde, 'Olması gereken bu' diye düşünüyorsunuz. Ben sadece, çok küçük yaştan beri, kendi kendime çocuklarım olduğunda birlikte kalacağımıza söz verdim; O birleşik aile olacağız. Ve gerçekten çok uzun bir süre denedim." ifadelerini kullandı.

        4

        "OĞLUM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM!"

        Şimdiye kadar 15 Grammy ödülü kazanan Adele, "Oğlum için çok hayal kırıklığına uğradım! Kendim için çok hayal kırıklığına uğradım ve her zaman bu lanet kalıpları girmeyi bırakan kişi olacağımı düşündüm!" diye konuştu.

        5

        "ARKADAŞLARIMA 'MUTLU DEĞİLİM!' DEDİM"

        Boşanmak istediğini anladığı anı da bir grup arkadaşıyla yaptığı konuşmada farkettiğini aktaran ünlü şarkıcı, "Bunu üç arkadaşımın önünde söyledim. 'Gerçekten mutlu değilim. Yaşamıyorum, ağır ağır ilerliyorum' dedim." itirafında bulundu.

        Winfrey, Adele'e Konecki'nin hayatına girmesinin gerçek sebebinin ne olduğunu sorduğunda, onunla tanıştığında ve daha sonra oğlu Angelo'ya sahip olduğunda bulduğu istikrarın muhtemelen hayatını kurtardığını söyledi.

        6

        "HAYATIMDA SAHİP OLDUĞUM EN İSTİKRARLI İNSANDI!"

        Adele "O ve Angelo'nun bana verdiği istikrar, başka hiç kimsenin bana veremeyeceği bir anda geldi. Özellikle de hayatımın o döneminde. Kolayca bazı tehlikeli yollardan geçebilirdim ya da bunların hepsi tarafından bunalarak kendi kendime zarar verebilirdim. Ve o geldi ve stabildi, o ana kadar hayatımda sahip olduğum en istikrarlı insandı!" dedi.

        7

        DEĞİŞİMİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

        Öte yandan son dönemde değişimiyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı, Konecki ile ayrılmaya karar verdikten sonra hızla kilo kaybetmişti.

        8

        45 KİLO VERDİ

        45 kilo vermesinin ardından pek çok markanın hedefine yerleşen İngiliz şarkıcının, 40 milyon sterlinlik (400 milyon TL) diyet reklamı teklifini elinin tersiyle ittiği öğrenilmişti. Adele, uzun zamandır beklenen yeni albümüne odaklanmak istediği için gelen teklifleri reddettiği öne sürülmüştü.

        9

        Adele, geçtiğimiz yıl haziran ayında 32. yaş günü kutlamasında, kendisine iyi dileklerini gönderen takipçilerine teşekkür ettiği bir fotoğraf paylaşmış ve zayıflayan görüntüsü ile dikkat çekmişti.

        10

        Daha sonra da Beyonce’nin yeni albümü 'Black Is King'in görüldüğü ekran önünde poz veren ünlü şarkıcının verdiği kilolarla birlikte imajını da değiştirdiği görülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ