Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Adele'in gözyaşları: Çok üzgünüm! - Magazin Haberleri
        1

        İngiliz şarkıcı Adele, beş yıl aranın ardından ilk canlı sahne performansı için geri sayıma başlamıştı. Ancak ünlü isim, Las Vegas turnesini 24 saat kala iptal etmek zorunda kaldı.

        2

        Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Adele, ekibinin yarısının koronavirüse yakalandığını ifade etti. Çektiği videoda hayranlarından özür dileyen 33 yaşındaki şarkıcı, o esnada gözyaşlarını tutamadı.

        3

        "30 SAATTİR UYUMADIM"

        Adele, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

        Üzgünüm, çok utanıyorum ama gösteri hazır değil. Ekibimin yarısı koronavirüse yakalandı. Prodüksiyonu kurtarmak için 30 saattir uyumadım ama zamanım kalmadı.

        4

        16 NİSAN'A KADAR 24 KONSER VERECEKTİ

        Eğer plan uygulanabilseydi Adele, Las Vegas'taki Caesars Palace Colosseum'da 21 Ocak'tan başlayarak 16 Nisan'a kadar hafta sonlarında toplam 24 konser verecekti. Konserler için satışa çıkarılan 100 bin bilet 6 saatte tükenmişti.

        5

        500 BİN DOLAR ALACAKTI

        Adele, bilet fiyatları 85 dolarla 685 dolar arasında değişen konserlerde gece başına 500 bin dolar alacaktı.

        6

        ALBÜMÜNÜ DİNLEMEDİĞİ İÇİN RÖPORTAJI İPTAL EDİLDİ

        Öte yandan 2015 yılında yayınladığı 'Hello' ile 1.18 milyar dinleme alan ve 2011'e damga vuran 'Someone Like You' ile 1.10 milyar dinlemeye ulaşan Adele, yeni albümü '30'u geçen yıl 19 Kasım'da müzikseverlerle buluşturmuştu.

        Televizyon sunucusu Matt Doran da ünlü yıldızın yeni albümünün Avustralya basınında yayımlanması planlanan tek röportajı için şarkıcı ile buluşmak üzere 4 Kasım'da Sydney'den Londra'ya uçmuştu.

        Avustralya basınında çıkan haberlere ve Telegraph Gazetesi'ne göre; Channel 7 için röportajı gerçekleştirdiği sırada Adele, Doran'a albümü nasıl bulduğunu sormuştu.

        Ünlü sunucu ise albümü dinlemediğini itiraf etmişti. Bunun üzerine röportajı Channel 7 çekmiş olsa bile yayın hakkına sahip olan Sony, röportajın yayınlanmasını iptal etmişti.

        7

        Konuyla ilgili konuşan Matt Doran, kendisine gönderilen şarkıların önizlemelerinin olduğu e-postayı görmediğini belirterek, özür dilemiş ve hatasının küstahlıktan ziyade dikkatsizlikten kaynaklandığını söylemişti.

        8

        "BU KAÇIRDIĞIM EN ÖNEMLİ E-POSTAYDI"

        Weekend Sunrise isimli programın ortak sunucusu Doran, "Bu, kaçırdığım en önemli e-postaydı." ifadelerini kullanmıştı. Bu röportaj, Avustralya televizyonlarında yayınlanacak tek Adele röportajı olması dolayısıyla Channel 7'ı rekabette öne geçirecekti.

        Canlı yayınlarda bir süredir görünmeyen Doran, ayrıca Channel 7'deki görevinden alındığı iddialarını yalanlamıştı. Avustralya basınında yer alan haberlere göre; Doran'ın iki meslektaşı ile birlikte Londra'ya seyahatinin yayın ağına maliyeti 700 bin dolar olmuştu.

        Ünlü sunucunun hatasıyla çok sayıda kişi Twitter'da dalga geçmişti. Doran ise kendisine anlayışlı yaklaşılmasını talep etmişti. Senarist Briony Kidd ise işini tutkuyla yapan birçok sanat yazarı ve eleştirmenin röportaj başına 40 dolara ya da ücretsiz çalıştığını hatırlatarak, aradaki uçuruma dikkati çekmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ