Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Akıllı televizyonlar beraberinde anlık iletişim kurabilen reklam modellerini getirdi - Teknoloji Haberleri

        Bunun yanı sıra, anlık data toplamak, anket ve oylama yapmak, kişiye özel indirim kodları vermek gibi dijital dünyanın pazarlama kurguları, hem yerel hem de ulusal TV kanallarında kolaylıkla hayata geçirilebiliyor. Yani artık markalar seyirci ile televizyon üzerinden de anlık iletişim kurabiliyor.

        Adreslenebilir reklam yayınlama mecrası TVekstra Direktörü Merve Eraslanoğlu konuyla ilgili şu sözleri kaydetti: “Adreslenebilir reklam, tüm dünyada olduğu gibi artık Türkiye’de de tırmanan bir trend ve televizyon hala en çok etkiyi yaratan pazarlama aracı. Adreslenebilir reklam ile televizyon mecrasında hem izleyici için hem de markalar için yeni bir dönem başlıyor ve hatta başladı diyebiliriz. Bu uygulama, TV mecralarında ölçümlenebilir ve hedeflenebilir reklam modeli ihtiyacından doğdu. Türkiye’deki akıllı TV penetrasyonunun artmasıyla birlikte, son 1 senede seyirciye erişimimiz %80 arttı. Markalar anlık raporlama ile maliyet kontrolü ve kodları üzerinden anlık kampanya verilerine de ulaşabiliyorlar."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ