Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları 26 Temmuz Perşembe: Bugün çeyrek altın, gram altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları - Altın Haberleri
        1

        26 Temmuz altın fiyatları ne kadar? sorusu yatırımcı tarafından merak ediliyor. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 190,5 lira seviyelerinde dengelendi. Öğleden sonra ise düşüşe geçen altın fiyatları günü düşüşle kapattı. İşte Kapalıçarşı'dan gelen verilere göre güncel altın fiyatları ve gram altın ile çeyrek altındaki son durum...

        2

        Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından sabah saatlerinde önceki kapanışa göre yüzde 0,7 artışla 190,5 liradan işlem gördü. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 313 lira, Cumhuriyet altını da 1.275 liradan satıldı. Asya piyasalarında sınırlı da olsa satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise önceki kapanışa göre 0,2 düşüşle 1.229,2 dolardan işlem gördü. Akşam saatlerinde ise Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,73 azalışla 190,00 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 311,00 lira, Cumhuriyet altını 1.271,00 liradan satılıyor.

        3

        Altın uzmanları ticaret savaşı endişelerinin piyasaları etkilemeye devam ettiğini belirterek, altının ons fiyatının kısa süren düşüşlerin ardından dün toparlandığını ve yükseliş isteğinin kısa vadede devam edebileceğini kaydetti.

        Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.237 dolar üzerinde kapanış gerçekleşirse 1.250 doların gündeme gelebileceğine değinen altın uzmanları, yurt içinde ise piyasalardaki dalgalanmaların devam edebileceğini ifade etti.