Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk-ı Memnu fırtınası geri dönüyor! Farah Zeynep Abdullah'ın "Bihter" paylaşımı sosyal medyayı salladı! - Magazin haberleri
        1

        Aşk-ı Memnu efsanesi bu defa film olarak geri dönüyor. Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin rol aldığı efsane dizi Aşk-ı Memnu şimdi de dijital bir platformda izleyici karşısına çıkacak. Son olarak Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah ise yeni Bihter Ziyagil olacak.

        2

        1900'lerin büyülü atmosferinde geçecek olan filmde Bihter'i canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

        3

        Halid Ziya Uşaklıgil'in kitabından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinin film olarak yeniden sevenleri karşısına çıkacağı gündemde geniş yer buldu.

        4

        Aşk-ı Memnu dizisi 2008-2010 yılları arasında ekrana geldi ve toplamda 79 bölüm izleyen karşısına çıktı. Dizinin senoryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu kaleme almıştı. Her bölümü yayımlandığı akşama damga vuran Aşk-ı Memnu film oluyor iddiası ise sevenlerini heyecanlandırdı. Filmin Beren Saati ve Kıvanç Tatlıtuğ'u ise merak konusu oldu.

        5

        Dizide Bihter ve Behlül karakterleri öne çıkmıştı. Dizinin bu kez de 'Bihter' adı ile sinemada yer alacağı öne sürüldü. Filmin dijital platformda yer alacağı söylenirken Bihter karakterini ise başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın canlandıracağı bildirildi. Farah Zeynep'ten iddiaları doğrulayan bir paylaşım geldi. Filmin çekim tarihi gibi diğer detayları ise henüz belli değil.

        6

        'BİHTER' YAZARAK DUYURDU

        Aşk-ı Memnu filmi, dijital bir platformda film olarak izleyici karşısına çıkacak. Filmin cast görüşmeleri de devam ediyor.