Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Atletico Madrid, Dorukhan Toköz'ün peşinde! Beşiktaş'tan son dakika haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Bu sezonun başında Eskişehirspor’dan alınan ve Şenol Güneş’in elinde bir yıldıza dönüşen Dorukhan Toköz’e, İspanyol devi Atletico Madrid’in talip olduğu bildirildi.

        AS gazetesine konuşan oyuncunun menajeri Necdet Ergezen, "Atletico Madrid’in oyuncuyu takip ettiğini biliyorum. Doğrudan beni aramasalar da dolaylı şekilde bana ulaşıp, ilgilerini bildirdiler” dedi. Ergezen, Dorukhan’a başka kulüplerin de ilgisinin bulunduğunu ancak Beşiktaş’ın teklifleri yetersiz bulduğunu dile getirdi.

        14 MİLYON EURO!

        22 yaşındaki Dorukhan Toköz bu sezon Beşiktaş’ta gösterdiği performansla orta sahada bir yıldız gibi parladı. Genç oyuncu Milli Takım aday kadrosuna girmeyi başardı ve son oynanan Moldova maçında da ilk 11’de yerini aldı. Dorukhan Toköz’e daha önce İtalyan Genoa kulübü de teklifte bulunmuştu. Beşiktaş’ın İtalyan ekibi tarafından önerilen 6 milyon Euro'yubeğenmediği ve 14 milyon Euroistediği de öne sürülmüştü.

        REKLAM

        BEDELSİZ GELDİ

        22 Mart 1996 doğumlu olan Dorukhan Toköz bu sezon başında Eskişehirspor’dan bonservisi bittiği için Beşiktaş’a bedelsiz

        geldi. Kartal’ın yaz dönemindeki ilk transferi olan Dorukhan,19 maçta 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ