Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan yeni fotoğraf
        1

        Final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide başrol oynayan Alp Navruz (31) ile Ayça Ayşin Turan (29), geçtiğimiz yıl aralık ayında aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

        2

        "MUTLUYUZ"

        Daha önce, "İlişkimizi arkadaşlık ve partnerliğin dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz." açıklamasını yapan çift, birlikteliklerini sosyal medyada taşıdı.

        3

        AŞIKLARDAN YENİ FOTOĞRAF

        Önceki gün objektif karşısına geçen aşıklar, yeni fotoğraflarını Instagram hesaplarından kalp emojisi ile birlikte yayınlamayı ihmal etmedi. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftin gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        4

        "BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ"

        Öte yandan geçtiğimiz ay Etiler'de görüntülenen Ayça Ayşin Turan, gazetecilerin, "Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

        Oyuncu, "Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda." demişti.

        5

        "SEVE SEVE OYNARIZ"

        Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını dile getiren Ayça Ayşin Turan, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp ile çalışmayı çok seviyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ