Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Başakşehir: 1 - M'Gladbach: 1 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. hafta maçında konuk ettiği Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'la 1-1 berabere kaldı.

        Başakşehir maça hızlı başladı ve 2. dakikada rakip kale önünde tehlike yarattı: Caiçara'nın sağdan yaptığı ortayı Crivelli kafayla Aleksic'in önüne indirdi. Sırp futbolcunun sert vuruşunda Mönchegladbach kalecisi Sommer topu son anda kornere çeldi.

        Mönchengladbach 8. dakikada gole yaklaştı: Mönchengladbach bir kez daha tehlikeli geldi. Ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Plea'nın şutu yandan auta gitti.

        BU KEZ MERT İZİN VERMEDİ!

        Dakikalar 19'u gösterdiğinde konuk ekip bir kez daha gole yaklaştı: Kramer'in sağ kanattan yaptığı ortaya Thuram kafayı vurdu ancak Mert Günok topa çok iyi uzanarak gole izin vermedi.

        Başakşehir mücadelenin 23. dakikasında inanılmaz bir fırsattan yararlanamadı: İrfan Can Kahveci'nin pasında Enzo Crivelli topu ceza sahasına giren Edin Visca'nın önüne bıraktı ancak Boşnak yıldız topu kaleci Sommer'e nişanladı.

        REKLAM

        Temsilcimiz 35. dakikada bir kez daha gole yaklaştı: Ceza sahası dışında topla buluşan İrfan Can'ın sert şutunu kaleci Sommer kornere tokatladı.

        44. dakika oynanırken Embolo ile girdiği mücadelenin ardından kolunun üzerine düşen Aleksic acı içinde yerde kaldı. Sırp oyuncu, saha içerisindeki tedavisinin ardından oyuna devam edemedi ve soyunma odasına gitti.

        Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı.

        Karşılaşmanın 55. dakikasında Başakşehir 1-0 öne geçti: Orta sahanın sağında topu kapan Crivelli, savunma arkasına doğru hareketlenen Visca'yı gördü. Topu ceza sahasına kadar süren Boşnak yıldız ardından düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı.

        Mücadelede dakikalar 73'ü gösterdiğinde sol çaprazda topla buluşan Gulbrandsen topu Azubuike'ye çıkardı ancak Nijeryalı ıska geçti ve bir pozisyon daha kaçtı.

        Başakşehir 77. dakikada bir kez daha sağdan etkili geldi: Kanatta topla buluşan Caiçara topu yerden ceza alanına gönderdi ancak Gulbrandsen kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.

        REKLAM

        Alman ekibi 86. dakikada gole yaklaştı: Bensebaini'nin yerden ve sert ortasına Mert son anda müdahale etti. Thuram önünde kalan topu istediği gibi kontrol edemedi. Yaşanan karambolde son olarak Ponck kritik bir müdahale ile tehlikeyi uzaklaştıran isim oldu.

        90+1. dakikada Alman ekibi beraberliği yakaladı. Rakip yarı alanın ortalarından kullanılan serbest vuruşta, arka direkte Bensebaini'nin kafa vuruşunda üst direkten dönen topu Herrmann boş kaleye gönderdi: 1-1.

        Mücadelenin kalan dakikalarında gol olmadı ve Başakşehir ile Mönchengladbach 1-1 berabere kaldı.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 1 - BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH: 1

        Stat: Başakşehir Fatih Terim

        Hakemler: Stuart Attwell, Constantine Hatzidakis, Daniel Richard Cook (İngiltere)

        Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Ponck, Skrtel, Clichy, Mahmut Tekdemir, Aleksic (Dk. 46 Azubuike), İrfan Can Kahveci (Dk. 89 Mehmet Topal), Visca, Gulbrandsen, Crivelli (Dk. 78 Elia)

        Borussia Mönchengladbach: Sommer, Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt (Dk. 76 Bensebaini), Zakaria, Kramer (Dk. 64 Herrmann), Thuram, Plea (Dk. 46 Raffael), Neuhaus, Embolo

        Goller: Dk. 55 Visca (Medipol Başakşehir), Dk. 90+1 Herrmann (Borussia Mönchengladbach)

        Sarı kartlar: Dk. 13 Skrtel, Dk. 25 Caiçara, Dk. 86 Gulbrandsen (Medipol Başakşehir), Dk. 40 Embolo, Dk. 53 Elvedi, Dk. 63 Kramer, Dk. 84 Herrmann (Borussia Mönchengladbach)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ