Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi, konseyde hangi yarışmacı gitti? 18 Mart Survivor eleme adayı kim oldu ve dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
        1

        Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesi hız kesmeden devam ediyor, Survivor All Star'da heyecan durulmuyor. Survivor'da çarşamba gecesi yaşanan elemede Berna Keklikler adaya veda etmişti. 18 Mart Cuma akşamı oynanan ilk dokunulmazlık oyununun sonunda gerçekleşen ada konseyinde ilk eleme adayı belirlendi.

        2

        18 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor 2022 All Star'da Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı arasındaki kıyasıya mücadelede dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, haftanın ilk eleme adayını belirlemek için ada konseyine çıktı. Konseyde yapılan oylamanın sonucunda Ünlüler takımından eleme adayı olarak seçilen isim Mert oldu.

        4

        SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından Berkan oldu.

        Birleşme partisine gitmeye hak kazanan diğer iki isim de Nagihan ve Anıl oldu. Toplamda 4 yarışmacı birlelşme partisine gitmeyi garantiledi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ