Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berdan Mardini sarı ceketinin hikayesini anlattı: Çok umut bağlamıştım... - Magazin haberleri
        1

        2010 yılında evlendiği Fatoş Mardini ile geçtiğimiz aylarda boşanan Berdan Mardini, ayrılık sonrası sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu. Ünlü türkücü, önceki gün de 1997'de çekilen vesikalık fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

        2

        CEKETİNİN HİKAYESİNİ ANLATTI

        Nostaljik bir paylaşımda bulunan Mardini, o dönem severek giydiği sarı ceketinin hikayesini de anlattı. 42 yaşındaki şarkıcı, "Günaydın, sene 1997... Üstümdeki ceketi çok severek, sahneden kazandığım parayla almıştım ve ona çok umut bağlamıştım. Çünkü onunla sahneye çıkacaktım ve o ceketle resim çektirip, parıltılı ışıklı sahnelerde 'Ben de varım' diyecektim. Sonra bütün bunlar gerçekleşti... Sahneler, ortamlar, ışıklar, dostlar, yalanlar dolanlar ve her şey bu sarı ceketin şahiti olduklarıydı sadece ama yine de şunu söylemeliyim ki; şu anki dönemden çok çok daha kaliteliydi o dönem, o insanlar... Anlatacak çok şey var ama devamını... Çok sevdiğim biri, hatta 'Kuzen' dediğim arkadaşım Döne'ye bu fotoğrafı bana attığı için teşekkür ederim." ifadelerini not düştü.

        3

        Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...

        79

        Oğuzhan Uğur

        80

        Merve Dizdar

        81

        Merve Dizdar

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ