Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Beren Saat'ten DJ Maga açıklaması: Evet bendim! - DJ Maga kimdir?
        1

        Habertürk’ten Akif Yaman’ın özel haberine göre; Beren Saat yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu ile birlikte Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi.

        2

        Aşk -ı Memnu'nun bölümlerinin hala büyük reyting getirmesine, "İlgiden memnunum fakat ben izlemiyorum" dedi.

        3

        Son zamanlarda eşi Kenan Doğulu ile sık sık ayrılık haberleri ile gündeme gelen Beren Saat'in bir gece kulübünde dünyaca ünlü Fransız DJ Maga ile görüntülendiği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu DJ Maga ile görüntülerinin çıkmasına "Evet o fotoğraftaki bendim" dedi.

        4

        Saat, son olarak eşi Kenan Doğulu'nun 45. yaş gününü kutlamak için sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı, "Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı" sözleri sorulunca muhabirlere "İyi akşamlar" dileyip uzaklaştı.

        5

        DJ MAGA KİMDİR?

        DJ Maga, Fransa'da dünyaya geldi ve hayatının büyük çoğunluğunu kültürler arasında seyahat ederek geçirdi. Yılın yarısı Güney Fransa'da geçiriyor, burada kariyeri üzerine yoğunlaşıyor.

        Yılın geri kalanını ise Dubai'de, geri kalanını ise Mikonos’da geçiriyor. DJ Maga, müzik kariyerinde çoğunlukla etnik ve organik seslerden beslendiğini söylüyor.

        Maga, yaklaşık 2 yıldır üretim yapıyor ve Akumandra'da (Meksika) '' Destinesia '' adlı bir parça yayınladı, ayrıca Voyeur Music'te (Londra) ilk EP "Regata" adlı eserini yayınladı. DJ Maga ismi Türkiye’de ise Beren Saat ile duyulmaya başladı. İkilinin bir eğlence mekanında çekildiği fotoğraf “aşk” söylentilerin neden oldu. Beren Saat sosyal medyada paylaşılan, Fransız DJ Maga ile yan yana göründüğü fotoğraf için “Evet, o fotoğraftaki benim” dedi.Beren Saat’in bu yanıtı Doğulu ile boşanacağı ve DJ Maga ile aşk yaşadığı iddialarını kuvvetlendirdi.

        6