Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        GALATASARAY'A TANZANYALI GOLCÜ

        Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Mbaye Diagne'yi Afrika Uluslar Kupası'nın ardından satarak yeni bir golcü almak için çalışmalarını sürdürüyor. Gündeminde birçok isim olan Galatasaray'ın Belçika'da Genk forması giyen Mbwana Ally Samatta ile ilgilendiği ortaya çıktı.

        2

        Afrika Uluslar Kupası'nda Tanzanya ile boy gösteren Mbwana Samatta, 3 maçta 1 gol attı ve ülkesinin turnuvaya veda etmesinin ardından Genk'e geri döndü. Pazar günü sağlık kontrollerinden geçen 26 yaşındaki golcü için Galatasaray'ın devreye girdiği ortaya çıktı.

        3

        Belçika basını, Galatasaraylı yetkililerin, görüşmelere başladığını duyurdu. Haberde, Belçika'ya giden sarı-kırmızılı yöneticilerin görüşmelere başladığı ancak olumlu ya da olumsuz bir sonuç almadığı belirtildi.

        4

        Daha önce İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa, Leicester City ve Watford'un gündemine gelen Mbwana Samatta için Genk'in 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği hatırlatıldı.

        5

        Geride kalan sezon Genk formasıyla 50 maça çıkan Mbwana Samatta 30 golün altına imza attı. Beşiktaş'ın Genk ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında da forma giyen Samatta, siyah-beyazlıları İstanbul'da 4-2 yendikleri maçta, 2 gol atarken, 1 de asist yaptı. (Sporx)

        6

        GALATASARAY'DA GÜNDEM FALCAO VE SERİ

        Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanan Galatasaray'da forvet ve orta saha arayışı sürüyor.

        7

        Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılı ekip, Fransız ekibi Monaco forması giyen forvet oyuncusu Radamel Falcao ve İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın orta saha oyuncusu Jean Michael Seri'yi kadrosuna katmak istiyor.

        8

        Geçen sezonun devre arasında 13 milyon Euro'ya Kasımpaşa'dan transfer edilen Diagne'den beklediği performansı alamayan sarı-kırmızılılar, santrfor bölgesini önemli bir isimle güçlendirmeyi hedefliyor.

        9

        Yabancı basın, Galatasaray'ın Kolombiyalı golcü ile görüşmelerini sürdürdüğünü bildirdi. 33 yaşındaki oyuncu geçen sezon çıktığı 33 lig maçında 15 gol, 3 asistle oynadı.

        10

        Fernando Reges'i 4.5 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibi Sevilla'ya gönderen Galatasaray, orta sahasındaki boşluğu Fildişili oyuncu Jean Michael Seri ile doldurmayı planlıyor. Seri, geçen sezon Fulham formasını 32 kez terletti ve 1 gol, 2 asistle oynadı. (DHA)

        11

        SERİ'NİN MENAJERİ KONUŞTU

        Galatasaray'ın yanı sıra Milan ve Roma'nın gündeminde olan Fulham'ın orta saha oyuncusu Jean Michael Seri'nin menajerinden flaş açıklamalar geldi.

        12

        Fulham'ın küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmak isteyen 27 yaşındaki Fildişi Sahilli orta saha oyuncusuyla ilgili konuşan menajer Franklin Mala "Jean Michael Seri'yi isteyen çok fazla kulüp var. Neler olacağını göreceğiz, şu an sadece bekliyoruz." dedi.

        13

        "Milan, Seri için hoş bir adres olur mu? Franck Kessie ile milli takımda, bu konular hakkında görüştü mü?" soruları üzerine Franklin Mala, "Fırsatları değerlendireceğiz. Dürüst olmak gerekirse, konuşup konuşmadıklarını bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

        14

        Jean Michael Seri ile ilgili sözlerine devam eden Franklin Mala, "Çok fazla fırsat var ve en iyisini seçeceğiz. Birçok kulüpten teklif var ama isim veremem." açıklamasını yaptı.

        15

        "Fulham, Seri için ne kadar istiyor?" sorusuna da yanıt veren menajer Franklin Mala, "24,5 milyon euro talep ediyorlar" diyerek sözlerini noktaladı.

        16

        Bu arada geçen sezon Fulham'da 34 maça çıkan, 1 gol atıp, 3 asist yapan Seri için Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öne sürüldü. (Sporx)

        17

        YİNE FENERBAHÇE İLE REKABET

        Vedat Muric ve Deniz Türüç için karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe, bu sefer Fejsa için rakip oldu.

        18

        Portekiz basınından gelen habere göre, Benfica hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray'ın yaptığı teklifleri kabul etti ve son kararı oyuncuya bıraktı.

        19

        Sırp oyuncunun menajeri Fali Ramadani'nin aracılığıyla 3 milyon euroluk teklifini ilettiği kaydedilen Galatasaray'ın, Portekiz ekibi ile tüm şartlarda anlaştığı belirtildi.

        20

        Sırp oyuncunun menajeri Fali Ramadani'nin aracılığıyla 3 milyon euroluk teklifini ilettiği kaydedilen Galatasaray'ın, Portekiz ekibi ile tüm şartlarda anlaştığı belirtildi.

        21

        EMRE MOR MÜJDESİ

        Galatasaray'a Emre Mor için müjdeli haber geldi... Menajerlik şirketiyle yaşadığı problem nedeniyle transferi geciken Emre Mor için menajerlik şirketi WBD Capital'den yeni açıklama geldi.

        22

        Şirket, Emre için transfer vetosunu kaldırdıklarını, genç yıldızın transfer olmasında artık bir engel bulunmadığını duyurdu. Böylece Galatasaray'ın transferi resmileştirmek için önünde engel kalmadı.

        23

        Öte yandan transferi tamamlanmadığı için Celta Vigo tarafından kamp kadrosuna çağrılan oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçti. Emre Mor, bir muhabirin Galatasaray'a transferini sorması üzerine gülümseyerek cevap verdi.

        24

        KALEYE OKAN KOCUK

        Sarı kırmızılı yönetim, Okan Kocuk ile prensipte anlaşma sağlarken kulübü Bursaspor ile görüşmeler devam ediyor.

        25

        Bu sezon kaleye takviye yapacak olan Galatasaray yönetimi, 2.5 milyon lira civarı bonservis maliyeti bulunan Okan Kocuk transferinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşın alternatiflere de yönelmiş durumda.

        26

        Abdurrahim Albayrak'ın yürüttüğü görüşmelerde genç eldivenin yakın süreçte Galatasaray'ın kadrosuna katılması bekleniyor.

        27

        ONYEKURU'YA NAPOLİ DE TALİP

        Galatasaray'ın geçen sezon şampiyonluğunda önemli katkı sağlayan ve sarı kırmızılıların bir yıl daha kiralamak istediği Henry Onyekuru için Napoli devreye girdi.

        28

        Belçika basınının haberine göre bonservisi Everton'da bulunan ve İngiliz ekibinde hiç maça çıkmayan Nijeryalı futbolcu ile Napoli ciddi şekilde ilgileniyor.

        29

        Transferi bitirmek isteyen Napoli'nin Henry Onyekuru için Everton'a 16 milyon euro teklif edeceği belirtildi.

        30

        Rusya'dan CSKA Moskova'nın da ilgilendiği 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Galatasaray ile Süper Lig'de 31 maça çıkarken 14 gol ve 5 asist kaydetmişti.

        31

        DOURADO EL YAKTI

        Galatasaray'ın listesinde olduğu yazılan Internacional'ın orta sahası Rodrigo Dourado için CSKA Moskova'dan sonra Spartak Moskova da teklifte bulundu. 25 yaşındaki futbolcunun bonservis maliyeti ise el yaktı.

        32

        Galatasaraylı yöneticilerin maliyeti hakkında bilgi aldığı Rodrigo Dourado için Internacional'in istediği bonservis bedeli belli oldu.

        33

        CSKA Moskova'nın ardından Spartak Moskova da 25 yaşındaki futbolcu için teklifte bulunurken, Internacional her iki kulüpten gelen teklifleri reddetti. Brezilya kulübünün Rodrigo Dourado için 10 milyon euro istediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ