Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş kenetlendi! Sergen Yalçın imzayı attı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş Kulübü, önceki gün resmen açıkladığı teknik direktör Sergen Yalçın için dün Vodafone Park'ta imza töreni düzenlerken taraftarlar da efsane isme sonunda kavuştu.

        2

        Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; Dolmabahçe'de binlerce taraftar stada girmek için iş günü olmasına rağmen uzun kuyruklar oluştururken saat 19.03'te coşku tavan yaptı.

        3

        Futbolculuğu döneminde unutulmaz başarılara imza atan Sergen Yalçın da bu ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

        4

        UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİRLİK HAVASI

        Sezona teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde girse de tüm hedeflerinin oldukça uzağında kalan siyah-beyazlılarda taraftarların, teknik heyet ve takıma uzun süredir büyük tepkisi vardı.

        5

        Sergen Yalçın'la anlaşılmasının ardından sosyal medyada yaşanan sevinç dün tribünlere de yansıdı. Siyah-beyazlı kulüpte ilk kez bir teknik direktör için statta imza töreni düzenlenirken taraftarlar, Sergen'i bağrına bastı.

        6

        YÖNETİMİN KEYFİ YERİNDE

        Sergen Yalçın'ın imza töreninde başkan Ahmet Nur Çebi önderliğinde tam kadro hazır bulunan Beşiktaşlı yöneticilerin de keyfi yerindeydi. Taraftarın ilgisinden çok memnun kalan kurmaylar, efsane oyuncularıyla açılan yeni sayfanın camiayı yeniden ayağa kaldıracağı görüşünde.

        7

        KORSAN ÜRÜN ELEŞTİRİSİ

        Sergen Yalçın'ın imza töreninde isminin yazılı olduğu atkılar göze çarptı. Ancak bunlar stat çevresinde satılan korsan ürünlerdi.

        8

        Siyah-beyazlı taraftarlar, böyle önemli bir günde Sergen Yalçın için özel ürün hazırlanmamasını sosyal medyada eleştirirken ekonomik darboğazndaki kulübün önemli bir fırsatı kaçırdığını dile getirdiler.

        9

        Q7 VE GUTİ'Yİ GÖLGEDE BIRAKTI

        Beşiktaş'ın eski İnönü Stadı'nda 2010 yılında yeni transferleri Quaresma ve Guti için düzenlediği imza törenleri çok konuşulmuştu. Ancak Sergen Yalçın'ın imza töreni ikisini de gölgede bıraktı.

        10

        Guti'nin imza törenine yaklaşık 18 bin, Q7'nin imza törenine ise 20 bin civarında taraftar katılırken Sergen Yalçın'ın imza töreninde 21 bini aşkın taraftar yer aldı.

        11

        GÖZLER ARTIK RİZESPOR MAÇINDA

        Sergen Yalçın'la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş'ta artık tüm gözler Çaykur Rizespor ile yarın oynanacak maça çevrildi.

        12

        47 yaşındaki çalıştırıcı, siyah-beyazlıların başında çıkacağı ilk maçta tüm hesaplarını 3 puan üzerine yaparken, öğrencileriyle gerçekleştirdiği toplantıda zirve yarışından uzaklaşmış olsalar da galibiyet serisi yakalamaları halinde yeniden iddialı konuma gelebileceklerinin altını çizdi.