Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta seçim ateşi yandı! Kimler aday olacak, 11 maçlık fikstür... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta seçim tarihi dün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından belli oldu. Siyah-beyazlılar olağanüstü seçim için 17 Aralık'ta sandığa gidecek.

        2

        Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir" denildi.

        3

        MALİ GENEL KURUL 3 ARALIK'TA

        Beşiktaş'ın açıklamasında ayrıca Olağan İdari ve Mali Genel Kurul tarihi de ilan edildi. Buna göre Olağan İdari ve Mali Genel Kurul 26 Kasım Pazar günü, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacak.

        4

        ÇEBİ KESİN KARARINI VERMEDİ

        Seçim tarihinin açıklanmasının ardından merak edilen bir diğer konu ise mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağıydı. Çebi'den bu konuya dair bir açıklama gelmezken kararını önümüzdeki günlerde vereceği aktarıldı. Çebi'nin aday olmaması halinde ise asbaşkan Emre Kocadağ'ın başkanlığa talip olması bekleniyor.

        5

        İLK AÇIKLAMA ARAT'TAN

        Beşiktaş seçiminde aday olacağını ilk açıklayan isim olan Hasan Arat'tan tarihin duyurulmasının ardından yeni bir paylaşım geldi. Arat, sosyal medya hesabından "Değerli Beşiktaşlılar, bu seçim olağan değil, olağanüstü bir seçimdir. 'Aslolan hayattır, hayat da Beşiktaş' diyenlerin seçimidir. Armamıza gönül vermiş, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki Beşiktaşlılara daha önce söylediğimiz gibi, biz hazırız. Çıktığımız yol, artık tüm Beşiktaşlıların yoludur." ifadelerini kullandı.

        6

        YAMANTÜRK CUMA KONUŞACAK

        Beşiktaş'ta başkan adaylığı için gözlerin çevrildiği bir diğer isim de Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk.... Yamantürk de dün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yamantürk, "Değerli Beşiktaşlılar öncelikle olağanüstü kongre kararının camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Divan başkanı olarak şahsımla ilgili düşüncelerimi Cuma günü sizlerle paylaşacağım. Bilinmesini isterim ki, alacagımız her karar Beşiktaşımız’ın menfaatlerini koruma amaçlı olacaktır. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesinin olmamasını rica ederim. Aslolan şahıslar değil, Beşiktaştır" dedi.

        7

        SEÇİM SÜRECİNDE 11 KRİTİK MAÇ

        Beşiktaş, seçime kadar teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz'ı ilan etmişti. 17 Aralık'taki seçim sürecinde 11 maça çıkacak. Burada alınacak sonuçlar da kongre takvimi boyunca büyük önem taşıyacak. Beşiktaş, ligin yanı sıra Konferans Ligi'ndeki kaderini de bu süreçte çizecek. İşte Beşiktaş'ın kongre fikstürü:

        Bodo/Glimt (d)

        Gaziantep FK

        Antalyaspor (d)

        Bodo/Glimt

        Başakşehir

        Samsunspor (d)

        Club Brugge

        Ankaragücü (d)

        Fenerbahçe

        Lugano (d)

        Rizespor (d)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ