Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah- - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, golcü transferi için ilk hedefi olan Alexander Sörloth'ta son durum belli oldu.

        2

        16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu Real Sociedad tarafından kullanılmayan Norveçli golcü için Leipzig'le masaya oturan Beşiktaş beklediği yanıtı alamadı.

        3

        Kartal 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifini sunsa da Alman ekibi, 10 milyon Euro'nun son rakam olduğunu vurgulamıştı.

        4

        Kiralık opsiyonunu kullanmayan Real Sociedad'ın da 16 milyon Euro'luk opsiyonunun yarısını teklif etmesi Beşiktaş'ı listede geriye iterken Sörloth'la da rakam konusunda orta yol bulunamadı.

        5

        Yıldız oyuncunun istediği rakam 3.5 milyon Euro olurken Beşiktaş'ın önerisi ise 2.5 milyon Euro oldu.

        6

        Hem bonservis hem de yıllık ücretteki farklar nedeniyle bu transferi dondurmak zorunda kalan siyah-beyazlılar rotayı aletrnatif isimlere çevirdi.

        7

        Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Adam Buksa ve Bas Dost başta olmak üzere listedeki diğer isimlere yönelirken önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

        8

        Buksa için ABD'nin New England Ravolution ekibiyle bonservis pazarlıkları sürerken Valerien Ismael'in de bu transferi istediği vurgulandı.

        9

        RIDVAN'DA ROTA ALMANYA

        Alman basınından Sport1'e göre, Frankfurt, Rıdvan Yılmaz transferinden büyük mesafe kat etti.

        10

        Torino ile girilen rekabette Frankfurt'Un öne geçtiği belirtilirken Rıdvan'ın da transfere sıcak baktığı ifade edildi.

        11

        Beşiktaş yönetiminin bu transfer için beklentisinin 10 milyon Euro olduğu belirtilirken buna en yakın teklifin değerlendirmeye alınacağı vurgulandı.

        12

        ATİBA İÇİN GÖZLER TFF'DE

        Beşiktaş'ta sözleşme uzatılıp uzatılmayacağı belirsizliğini koruyan Atiba konusunda bekleyiş devam ediyor.

        13

        Valerien Ismael'in istemediği yönünde söylentiler olsa da Kanadalı emektar için yabancı sınırı kararı belirleyici olacak.

        14

        Dünya Kupası'na hazır gitmek için sözleşme uzatmak isteyen Atiba için yabancı sınırının aynı kalmasını bekleyen Beşiktaş cephesi, 7+4'ün uygulanması halinde ise kontenjandaki duruma göre hareket edecek.

        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ