Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Ufukta üç imza var! (BJK transfer gündemi) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, teknik direktörünün raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

        2

        Avcı'nın hücumda kenarlara takviye istemesi üzerine harekete geçen Beşiktaş, Tyler Boyd'la imza aşamasına geldikten sonra bir isimde daha sona yaklaştı!

        3

        İngiltere basınında çıkan habere göre Beşiktaş, Brentford'un 23 yaşındaki kanat oyuncusu Ollie Watkins için temaslara başladı.

        4

        Geçen sezon 45 maçta 12 gol 9 asistlik performans sergileyen İngiliz futbolcuyu kiralamak isteyen Beşiktaş'ın Brentford'la masaya oturduğu öğrenildi.

        5

        Piyasa değeri 8 milyon Euro olarak belirlenen 23 yaşındaki yıldız için Brentford'un 8,5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu koydurmak istediği belirtildi.

        6

        Beşiktaş'ın ise opsiyon konusunda çekimser olduğu, bu konuda uzlaşma sağlanması durumunda Watkins'in siyah-beyazlı formayı giyeceği kaydedildi.

        7

        HOLTBY'LE SIKI PAZARLIK!

        Beşiktaş, bonservisi elinde olan Alman futbolcu Lewis Holby'i İstanbul'a getirirken oyuncuyla burada ilk görüşmeleri de gerçekleştirdi.

        8

        Tecrübeli çalıştırıcı Abdullah Avcı'nın oyuncuyla bir araya geldiği ve gelecek sezon yapılanması hakkında fikir teatisinde bulunduğu öğrenildi.

        9

        Avcı'nın da onayından geçen Holtby ile bir görüşme daha gerçekleştirecek olan Beşiktaş'ın, Alman yıldızın talep ettiği imza parasında indirim yapması durumunda imzayı attıracağı öne sürüldü.

        10

        Kariyerinin büyük bölümünü ülkesi Almanya’da geçiren Holtby, Ocak 2013'te Tottenham’ın yolunu tutmuş ve bir dönem de kiralık olarak Fulham forması giymişti. Tecrübeli oyuncu son 5 sezonunu ise Hamburg’da geçirdi.

        11

        SAĞ BEK ARJANTİN'DEN!

        Gökhan Gönül'ün ilerleyen yaşı nedeniyle tüm sezon üst düzey performans gösteremeyeceğini düşünen Beşiktaşlı idareciler, sağ bekte de sona yaklaştı!

        12

        Siyah-beyazlılar iki sezondur sorun yaşadığı sağ beke Arjantinli oyuncu Leonel Di Placido’yu alarak sorunu çözdü. Arjantin basını, Lanus’ta forma giyen oyuncunun Beşiktaş’la kesin anlaşmaya vardığını ve önümüzdeki sezon Siyah-Beyazlı formayı giyeceğini bildirdi.

        13

        Esas mevkisi sağ bek olan 25 yaşındaki oyuncu, ihtiyaç olması halinde ön libero ve orta sahada da görev alabiliyor.

        14

        Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Beşiktaş scoutları tarafından uzun süredir izlenen genç oyuncuya onay verdiği belirtiliyor.

        15

        Arjantin basınında yer alan haberde geçen sezon 24 karşılaşmada forma giyen ve 1 gol 2 asistlik performans sergileyen oyuncu için Beşiktaş'ın, Lanus'e 1,5 milyon Euro ödeyeceği kaydedildi.

        16

        ATINÇ NUKAN YUVAYA DÖNÜYOR!

        Beşiktaş, RB Leipzig'le yolları ayrılan ve bonservisini eline alan Atınç Nukan'ı geri alıyor!

        17

        Altyapısından yetiştiği Beşiktaş'a daha önce kiralık olarak kiralık olarak dönen 25 yaşındaki savunmacı bu kez bonservisiyle geliyor!

        18

        Beşiktaş'la masaya oturduğu öğrenilen Atınç'ın İstanbul'a gelerek son prosedürler üzerine görüşeceği, ufak detayların giderilmesinin ardından ise siyah-beyazlı formayı giyeceği iddia edildi.

        19

        STOPERE VITOR HUGO!

        Abdullah Avcı'nın mutlaka takviye yapılmasını istediği stoper bölgesine de öncelik veren siyah-beyazlı idareciler, aradığı savunmacıyı İtalya'da buldu!

        20

        İtalya basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, Fiorentina'dan Vitor Hugo'yu resmen istedi.

        21

        İspanyol ekiplerinden Leganes'in de Vitor Hugo'ya talip olduğu ve resmi teklifte bulunduğu belirtildi.

        22

        Brezilyalı savunmacının, Vincento Montella'nın gelecek sezon planlarında bulunmadığı kaydedildi.

        23

        La Nazione'de yer alan haberde oyuncunun da ayrılmaya sıcak baktığı ancak Fiorentina'nın, Vitor Hugo için 8 milyon Euro gibi bir bedel talep ettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ