Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Camdaki Kız 71. son bölüm kesintisiz izle! Kanal D Camdaki Kızı dizi son bölüm tek part full HD izle!
        1

        Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yaparken senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan kaleme alıyor. Her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin izleyicileri Camdaki Kız son bölümü araştırıyor. İşte Camdaki Kız 71. son bölüm izle bilgileri...

        2

        CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE!

        Camdaki Kız 71. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Camdaki Kız son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        CAMDAKİ KIZ 71. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Muzo; Hayri’nin evli ve çocuklu olduğunu öğrendikten sonra Hayri’den Nalan’a bunu derhal anlatmasını ister; Hayri de mecburen kabul eder. Emir’in şirkete beklenmedik ziyaretinin sebebi Selen’i de Levent’i de şaşırtır.

        4

        Sedat, duyduğu pişmanlığı Nalan’dan samimiyetle özür dileyerek gösterir. Nalan ise ilk kez onun için üzülür ama yeni hayatı için de heyecan duymaktadır. Billur ve Nalan Hafize’yi Hayri’nin çalıştığı kebapçıya götürürler ancak Türkan’ın aklına düşen şüphe onu da çocuklarla kebapçıya götürecektir. Sedat ise kendini bile bile ateşe atar.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ