Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Camdaki Kız yeni sezon oyuncuları kimler? İşte Camdaki Kız yeni oyuncu kadrosuna kimler girdi? Camdaki Kız oyuncuları listesi 2022
        1

        Bu yıl yeni sezonuyla ekranlara gelen sevilen dizi Camdaki Kız'ın yeni sezon oyuncuları günün hakkında en çok arama yapılan konularının başında geliyor. Peki, Camdaki Kız'ın yeni sezon oyuncuları kimler?

        2

        CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

        Camdaki Kız oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç,Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Tamer Levent, Tuğrul Tülek, Devrim Yakut, Engin Şenkan, Laçin Ceylan ve Leyla Feray yer alıyor.

        3

        CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Nalan'ın kafası alla bulak olmuştur. Bir taraftan da Hayri'ye olan duyguları bir taraftan da içindeki vicdan azabı onu yer bitirir. Feride, Alp ile yaptığı konuşmadan sonra Nalan'ın takibe almıştır. Selen, Nalan'ı bildiklerini açıklamakla tehdit ederken Nalan'ın başına daha büyük bir olay gelir. Hayri ile konuşurken Feride yanlarına gelmektedir. Nalan annesine yakalanacak mı?

        4

        CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

        Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ