Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi Natacha Rodrigues'den Georgina Rodriguez'e: Gözünü ondan ayırma, seni de bir kenara bırakır - Magazin haberleri
        1

        İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olmasıyla gündemde olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ronaldo ile kısa süreli aşk yaşadığını söyleyen Natacha Rodrigues, profesyonel futbolcuların, kendilerini onların kollarına atmaya hevesli güzel kadınların çok fazla ilgisini çektiğini söyledi.

        2

        Yıldız futbolcunun kendisinin iki yıl boyunca peşinde koştuğunu belirten Rodrigues, Cristiano Ronaldo'nun şu birlikte olduğu ve bir çocuğunun annesi olan Georgina Rodriguez'i de uyardı.

        3

        "GÖZÜNÜ AYIRMAMALI"

        İngiliz The Sun gazetesine konuşan Natacha Rodrigues, "Tıpkı Avrupa'daki gibi Manchester'da da aynısı olabilir. Eğer onlar için bir gelecek olacaksa Georgina gözünü ondan ayırmamalı, bana yaptığı gibi onu da bir kenara atabilir!" dedi.

        4

        "İKİ YIL BOYUNCA MESAJ ATTI"

        Ronaldo ile Rodrigues, 2017 yılında kısa süreli bir ilişki yaşadı. Rodrigues'in iddiasına göre de bu Ronaldo ile Georgina Rodriguez'in tanışmasından kısa bir süre sonra oldu. Natacha Rodrigues, ünlü futbolcunun kendisine iki yıl boyunca gizlice özel mesajlar gönderdiğini ileri sürdü. Bu mesajların ardından buluşan Rodrigues ve Ronaldo kısa süren bir ilişki yaşadı.

        5

        "BENİ SOSYAL MEDYADAN ENGELLEDİ"

        Natacha Rodrigues, yaşadıkları tek gecelik ilişkinin ardından Ronaldo'nun kendisini sosyal medyadan engellediğini ve bir daha da arayıp sormadığını ileri sürdü. Bu davranışın o dönemde kendisini çok yaraladığını ve hala bunun acısını çektiğini saklamayan Rodrigues, "Hayatımda her zaman Ronaldo'dan öncesi ve sonrası diye iki bölüm olacak." dedi. Natacha Rodrigues, ayrıca Cristiano Ronaldo ile sevgili olamadığına üzüldüğünü de söyledi.

        6

        "KENDİMİ KULLANILMIŞ GİBİ HİSSETTİM"

        Rodrigues'in iddia ettiğine göre Ronaldo, 2015 yılında, Irina Shayk'tan ayrıldıktan kısa bir süre sonra kendisine sosyal medyadan mesajlar göndermeye başladı. Şu anda birlikte olduğu Georgina Rodriguez ile tanıştıktan sonra bile futbolcunun, kendisine gönderdiği mesajlarla aylarca yalvardığını anlatan Rodrigues, Ronaldo ile tanışıp, birlikte olduktan sonra kendisini "kullanılmış" hissettiğini de sözlerine ekledi.

        7

        "İNANAMADIM!"

        Rodrigues, Cristiano Ronaldo'nun Lizbon'daki evine gittiğinde hissettiklerini de "Ronaldo'nun dairesinde yürüdüğüme inanamıyordum. Kalbim deli gibi atıyordu. Ama çok kibar ve nazikti. Bana kendimi evimde hissetmemi söyledi." diye anlattı. Ronaldo'yu daha önce sadece televizyonda gördüğünü söyleyen Natacha Rodrigues onun gerçek hayattaki halinin kendisinde hayal kırıklığı yaratmadığını söyledi. Rodrigues, ertesi gün de Ronaldo ile mesajlaştıklarını sözlerine ekledi.

        8

        Natacha Rodrigues, kendisinin Portekiz TV'sinde yayınlanacak bir programa katılacağını söylemesinden sonra futbolcunun buna onay vermediğini belirtti. Rodrigues, "Bana o programa katılmamamı söyledi. Ama ben anlaşma imzalamıştım ve iyi bir para alacaktım" dedi. Natacha Rodrigues, programda Cristiano Ronaldo ile ilgili hiçbir konuşma yapmadığını ama futbolcunun, ona gönderdiği mesajlara yanıt vermediğini sözlerine ekledi.

        9

        UZUN SÜREDİR AŞK YAŞIYORLAR

        Öte yandan Ronaldo, Georgina Rodriguez ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri ve attıkları her adımla konuşulan ikilinin tanışma öyküsü de bir hayli ilginç.

        27 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya'nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan Georgina, daha sonra İngilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitti.

        10

        MAĞAZADA TANIŞTILAR

        İngiltere dönüşünde Madrid'e taşınıp lüks bir mağazada çalışmaya başlayan Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo ile bir etkinlikte tanıştı ve aşk yaşamaya başladı.

        11

        4 ÇOCUK BABASI

        Ronaldo'nun; Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo ve Cristiano Ronaldo Jr. isimli 4 çocuğu bulunuyor.

        12

        Ronaldo, Rodriguez'den önce de Rus model Irina Shayk ile aşk yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ