Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Dele Alli'nin şok görüntüsü! "Güldüren gaz" kullanırken yakalandı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın sezon başında Premier Lig ekibi Everton'dan kiraladığı İngiliz oyuncu Dele Alli, ilginç bir görüntü ile gündeme geldi.

        2

        İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre; sosyal medyada yayılan bir görselde içki şişeleri ve "güldüren gaz" olarak da bilinen bir eğlence ilacı olan nitro oksit şişeleri de göze çarptı.

        3

        Görselde, Dele Alli'nin de bir balon aracılığıyla bu bu gazdan kullandığı görüldü.

        4

        YASAK KAPIDA

        İngiltere İçişleri Bakanlığı, antisosyal davranışlara yönelik daha geniş çaplı bir baskının bir parçası olarak, gençler arasında en popüler eğlence ilaçlarından biri olan nitro oksitin satışına veya bulundurulmasına uzun zamandır beklenen bir yasak getirmeye hazırlanıyor.

        5

        Yetkililere göre plan, İçişleri Bakanı Suella Braverman tarafından desteklendi ve genellikle küçük metal tüplere doldurulan balonlardan solunan gülme gazıyla yakalanan kişilerin kovuşturmaya uğramasına yol açacak.

        6

        Times'a göre, İngiltere'de uygulanacak bir yasak, her hafta sonu görülen atılmış tüp sayıları göz önüne alındığında, antisosyal davranışlara yönelik daha geniş bir baskıyla bağlantılı olacaktır.

        7

        Bu ay yaptığı bir konuşmada Rishi Sunak, tüpleri "daha aşırı suçlara açılan kapı" olarak nitelendirdiği antisosyal eylemlerin görünür bir işareti olarak gösterdi.

        8

        HOLLANDA'DA KAZALARI ARTIRDI

        Hollanda hükümeti, ilaca bağlı olarak meydana gelen trafik kazalarındaki artış ve ölümlerin ardından, sağlık ve yol güvenliği açısından yarattığı risklere ilişkin endişeler nedeniyle bu yıl gülme gazına yasak getirecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ