Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Evgar'dan yeni ritüel: Yine bir çemberde beraberdik - Magazin haberleri
        1

        Demet Evgar, 5 ay önce 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde 'Mavi' adını verdiği kızını kucağına almaya hazırlanan ünlü oyuncu, önceki gün arkadaşlarıyla bir araya geldi. Evgar, dostlarıyla buluşarak, ilginç bir ritüel daha gerçekleştirdi.

        2

        "YİNE BİR ÇEMBERDE BERABERDİK"

        O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Demet Evgar, gönderisine, "Kurtlarla Koştu Kadınlar... Yine bir çemberde beraberdik." ifadelerini kullandı.

        3

        "RİTÜELE DOYAMAYANLAR"

        Oyuncu, ritüel gereği olarak yaptıklarını, "İğde çekirdeklerini deldik, lavanta dolu keselere diktik, nazar boncuklarıyla süsledik. Elin emeği, gözün nuru üzerimizde olsun. Ritüele doyamayanlar kulübünde geçen hafta..." sözleriyle açıkladı.

        4

        'BABY SHOWER' YERİNE 'ANNELİĞE GEÇİŞ KUTLAMASI'

        Heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' gerçekleştirmişti.

        5

        Son yıllarda moda olan baby shower partisi yerine geçmişi çok uzun yıllar öncesine dayanan bir ritüeli tercih eden Evgar'ı yakın arkadaşları da yalnız bırakmamıştı.

        6

        Bir çember oluşturarak yere oturan kadınlar, ellerinde çiçekler, dillerinde dualarla; dünyaya gelecek olan 'Mavi'yi neşe içinde çağırmıştı.

        7

        Kutlamada arkadaşları Evgar'a satın aldıkları değil, kendi elleriyle ürettikleri hediyeleri vermişti. Ritüele katılan isimler, bebek için güzel temennilerini dile getirmişti.

        8

        "ANALIĞI VE YARATIMI ONURLANDIRDIK"

        Demet Evgar, konuyla alakalı, "Analığı, yaratımı; Mavi ile, kız kardeşlerimle, şarkılarla, dualarla, masallarla, danslarla onurlandırdığımız günümüz kutlu olsun." demişti.

        9

        "SIKIŞMIŞ BİR DÖNEMDEYDİM"

        Öte yandan Demet Evgar, daha önce yaşadığı süreci anlatmıştı. Demet Evgar, "Bebeğimi bedenimde misafir etmeden önce sıkışmış bir dönemdeydim. Kundalini kriya’sına başladım. 40 gün boyunca sabah 05.30’da kalkıp, meditasyon yaptım. Zaten o süreçte de hamile kaldım. Kızıma vücudumda sağlıklı bir alan açmak için gece yarıları 03.00’te uyanıp, yoga yapıyorum." açıklamasını yapmıştı.

        10

        "ANNE OLMAYA ÇOK HAZIRMIŞIM"

        42 yaşındaki oyuncu, "Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum, umarım beni sever." demişti.

        11

        "MAVİ'Yİ MUHTEMELEN KÖY OKULUNA YAZDIRIRIM"

        Bebeğini suda dünyaya getirmek istediğini ifade eden Evgar, "Bizim evde televizyon olmayacak. Muhtemelen Mavi’yi köy okuluna yazdırırım. Çünkü büyük kentlerde özel okullarda okuyan çocuklar başlarını tabletten kaldırıp, ‘Merhaba’ demeyi bilmiyor." ifadelerini kullanmıştı.

        12

        "KIZIMA BİR ŞEYLER ÖĞRETMEYE HİÇ NİYETİM YOK"

        Evgar, "Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu, toprağın içine bırakmak. Arkasına doğanın gücünü almasını sağlamak. Bir de dil bilsin yeter." demişti.

        13

        "BABAANNEM GİTTİ, BANA KIZIMI GÖNDERDİ"

        Ayrıca Mavi'nin göbek adı 'Sebahat'in, babaannesinin ismi olduğunu belirten Demet Evgar, "Zaten babaannem gitti, kızımı bana gönderdi." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ