Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Deniz Çakır, sevgilisi Bilgehan Baykal ile Bodrum'da - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Deniz Çakır, sevgilisi Bilgehan Baykal ile soluğu Bodrum'da aldı.

        2

        Çift, önceki gün Ortakent'te objektiflere yansıdı. Üzerinde desenleri olan kırmızı bir elbise giydiği görülen Çakır, denize girmedi.

        3

        Gün boyu kitap okuyan ve ara ara cep telefonu ile ilgilenen Deniz Çakır, daha sonra sevgilisiyle birlikte oradan ayrıldı.

        4

        'EVLİLİK' SORUSU GÜLDÜRDÜ

        Deniz Çakır, daha önce basın mensuplarının ilişkisi hakkındaki sorularına, "Her şey yolunda. Teşekkür ederim. " demekle yetinmişti. "Bu yaz evlilik olur mu?" sorusu ise Çakır'ı güldürmüştü.

        5

        "DAHA SONRA 'HAYIRLI OLSUN' DERSİNİZ"

        40 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz şubat ayında Kuruçeşme'de sevgilisiyle birlikte ilk kez görüntülenmişti. Erkek arkadaşıyla evinden çıkıp, açık çiçekçi arayan Çakır, sinirlenerek, yoldan çevirdiği bir taksiye binmişti.

        Ortaköy'de inen ünlü oyuncu, açık bulduğu dükkandan bir demet çiçek satın almıştı. Deniz Çakır, o sırada muhabirlerin, "Beyefendi kim?" sorusu karşısında gülümsemekle yetinmişti.

        6

        Çakır, "Daha sonra 'Hayırlı olsun' dersiniz, acelemiz var. Artık 'Hayırlı olsun' mu dersiniz, ne derseniz deyin." ifadelerini kullandıktan sonra sevgilisiyle birlikte Ortaköy'deki bir otele girmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ