Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 'Dünyanın en güzel kızı' olarak biliniyordu... Bakın şimdi ne yapıyor!
        1

        Anastasiya Knyazeva 2017 yılında 'dünyanın en güzel kızı' ilan edilmişti. Magazin basını onu bir sonraki 'Irina Shayk' olarak adlandırdı ve Fransız Vogue'da yer alan en genç model oldu.

        2

        Mavi gözleri, uzun kahverengi saçları, melek yüzü ve karizmasıyla pek çok insanın gönlünü fetheden küçük kız büyüdü ve ailesine göre yaşıtları gibi normal bir çocukluk yaşıyor.

        3

        Anastasiya modellik kariyerine henüz 2.5 yaşındayken başladı. 4 yaşına geldiğinde oldukça ünlü oldu. Birçok marka kamera karşısında doğal davranması nedeniyle kendisine hayran kaldı.

        4

        2015 yılında Anastasiya'nın annesi Anna Instagram hesabı oluşturdu ve kızının fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

        5

        2017 yılında The Daily Mail 6 yaşındaki Anastasiya'yı 'dünyanın en güzel kızı' ilan etti. Bu unvan aynı zamanda Fransız model Thylane Blondeau'ya aitti.

        6

        Anastasiya 2018 yılında 'dünyanın en güzel çocukları' listesinde 5. sırada yer aldı. Minik model, pek çok markayla sözleşme yaptı.

        7

        Instagram'da 1.1 milyon aboneye ulaşan 2011 doğumlu Knyazeva şimdi ne yapıyor dersiniz?

        8

        Tüm bu ilgiye rağmen Anastasiya hala normal bir hayat yaşıyor. Ailesi onu bir divaya dönüştürmemek ve sıradan bir çocuk olarak yetiştirmek için uğraşıyor.

        9

        Devlet okuluna gidiyor ve ne kadar popüler olduğunu anlamıyor. Annesi, farklı okul gruplarından çocukların kızıyla tanışmak istemelerine şaşırdığını söylüyor.

        10

        Anastasiya modellik ve okul hayatı arasında sağlıklı bir denge kurmaya çalışıyor. İngilizce ve dans dersleri alıyor ve en büyük tutkularından biri şarkı söylemek. Şu anda, büyüdüğünde pasta şefi ya da veteriner olmak istiyor.

        11

        Anastasiya'nın ailesinin moda ya da modellik sektörüyle herhangi bir bağlantısı yok. Annesi bir ekonomist ve babası otomobil endüstrisinde çalışıyor.

        12

        Yine de Anastasiya'nın kariyerinin gelişmesi için mümkün olan her şeyi yapıyorlar.