Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Düzce depremi nerelerde ve hangi illerde hissedildi? 23 Kasım 2022 Düzce Gölyaka 5,9 büyüklüğündeki depremin merkez üssü neresi?
        1

        Düzce'de saat 04.08 sıralarında Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan bilgilere göre Düzce'de peş peşe artçı depremler yaşanıyor. Merkez üssü açıklanan 5,9'luk Düzce depremi başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere pek çok ilde hissedildi. İşte, Düzce deprem üssü ve depremin hissedildiği yerler...

        2

        DÜZCFE GÖLYAKA'DA 5,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!

        Düzce Gölyaka'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak, Sakarya illeri ve ilçelerinde hissedildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle ilgili can kaybı bilgisi bulunmadığını bildirdi. Düzce, Sakarya ve Bolu'da deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde biri ağır 22 kişinin yaralandığını açıkladı.

        3

        DÜZCE DEPREMİ NERELERDE HİSSEDİLDİ?

        Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre Düzce merkezli depremde Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri de sallandı.

        Deprem, başta Düzce olmak üzere; İstanbul, Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak, Sakarya illeri ve ilçelerinde de hissedildi.

        Depremden etkilenen illerde, sarsıntıyı hisseden vatandaşlar korku içinde sokağa çıktı.