Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Dybala ve sevgilisi hastalığı anlattı - koronavirüs hab - Futbol Haberleri
        1

        Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyaya yayılan koronavirüsün şu ana kadar etkisini en çok gösterdiği ülkelerden biri İtalya oldu. Çizme'de binlerce insan hayatını kaybederken futbol dünyası da bu hastalıktan etkilendi. İtalya Serie A takımlarından Juventus'da forma giyen Daniele Rugani ve Blaise Matuidi de hastalığa yakalanırken, koronavirüs testi pozitif çıkan bir diğer isim ise Paulo Dybala olmuştu.

        2

        Kız arkadaşıyla birlikte tedavi sürecinde olan Dybala, durumunun iyiye gittiğini ifade etti.

        3

        Paulo Dybala 21 Mart'ta twitter hesabından kız arkadaşı Oriana Sabatini ile bir fotoğraf paylaşırken hem kendinin hem de kız arkadaşının test sonuçlarının pozitif olduğunu açıklamıştı. 26 yaşındaki futbolcu genel durumuyla ilgili bir açıklama daha yaptı.

        4

        Milli yıldızımız Merih Demiral ile yakın arkadaş oldukları bilinen Dybala ayrıca, "Hareket edebiliyorum, yürüyebiliyorum ve antrenman yapmaya başlayabilirim. Birkaç gün önce bunları yapmaya çalışırken çok zorlanıyordum" şeklinde konuştu.

        5

        Juventus'un 10 numarası, "Bir kaç gün önce çok güçlü belirtiler vardı ancak şu anda çok daha iyiyim" diyerek hayranlarını sevindirdi.

        6

        Öte yandan Dybala'nın kız arkadaşı Arjantinli şarkıcı Oriana Sabatini de bu hastalıkla ilgili açıklamalarda bulundu. Sabatini hastalık ve karantina günlerini anlattı.

        7

        Arjantinli şarkıcı evde kaldıkları süreçte bir şeylerin iyi gitmediğini hissettiğini ifade ederek, "Şu an iyiyiz. 2-3 gün önce kendimizi kötü hissediyorduk, tıpkı gripte olduğu gibi. Tüm vücudunuz acıyor ve yorgun hissediyorsunuz" şeklinde konuştu.

        8

        Oriana Sabatini ayrıca "Bize sadece dinlenmemiz gerektiğini söyleyerek bazı reçeteli vitaminler verdiler.Yemeklerimizi Juventus getiriyor ama yapmam gerekirse tabii ki yaparım" ifadelerini kullandı.

        9

        Dybala ile birlikte olan Arjantinli güzel hastalığın belirtileriyle ilgili de oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. Sabatini, "Akciğerlerimin iyi olmayan sesler çıkardığını duydum. Sonra Paulo kendini kötü hissetmeye başladı. Grip belirtilerinde olduğu gibi. En azından bizim için böyle oldu" şeklinde konuştu.