Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Şahin ile Cedi Osman Çeşme'de düğün yaptı: Gelinlikle gördüğüm ilk an... - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan oyuncu Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz hafta Kuzey Makedonya'da evlenmişti.

        2

        Çift, Cedi Osman'ın doğum yeri olan Ohri kentinde hayatlarını birleştirmişti. Aile arasında yapılan nikah sonrasında ikili, Çeşme'de düğün töreni gerçekleştirdi.

        3

        "ÇOK HEYECANLIYIM"

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Ebru Şahin düğün öncesi, "Makedonya'da aile arasında nikah yapmıştık. Burada arkadaşlarımızla eğlenmek istiyoruz. Çok heyecanlıyım, çok da bir şey diyemiyorum." ifadelerini kullandı.

        4

        Dizi setlerinden dolayı gelinlik provası yapmadığını belirten Ebru Şahin, "Sade ve zamansız olmasına özen gösterdim. Beni daha iyi yansıttığını düşündüm. Ohrid'deki nikahımız Balkan havasında, çok doğal ve samimi geçti." ifadelerini kullandı.

        5

        "EBRU'YU GELİNLİKLE GÖRÜNCE..."

        Cedi Osman ise, "Hem yakın dostlarımız hem de ailemiz burada. Her şey çok güzel olsun." dedi. Ünlü basketbolcu, Ebru Şahin'i gelinlikle gördüğü ilk anları da anlattı. Cedi, "Gerçekten bayıldım. O an zaten bir anda gittim. Hiç yoktum o anda. (Gülüyor)" şeklinde sözlerini sürdürdü.

        Ünlü çiftin düğününe spor ve sanat dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

        6

        Ayrıca Cedi Osman'ın Amerika'dan uçakla getirttiği 1 milyon dolarlık siyah aracı ise gelin arabası oldu.

        7

        "HAYATIMDAKİ EN GÜZEL ŞEY"

        Kapadokya'da sevgilisinden "Evet" yanıtını alan Cedi Osman (26), verdiği bir röportajda Şahin'e olan aşkından ve evlilik teklifi hakkında neler hissettiğinden bahsetmişti. Sözlerine, "Hayatımdaki en güzel şey..." şeklinde başlayan Cedi Osman, "Çok heyecanlıydım ve çok stresliydim. O benim için gerçekten çok özel." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "ONU GÖRDÜĞÜM GÜN BUNU BİLİYORDUM"

        Ünlü basketbolcu, "O bir tane... Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay!" demişti.

        9

        "KALPTEN BAĞLILIĞIMIZ VAR"

        Şahin ise, "Birbirimizde her gün yeni bir şeyler keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum." diye konuşmuştu.

        10

        ÖNCE YALANLADI, SONRA KABUL ETTİ

        Ebru Şahin, aşk haberlerini önce yalanlamıştı. Ancak ünlü oyuncu, Cedi Osman ile Çeşme'de fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra beraberliği kabul etmişti.

        11

        TEKTAŞI 1 MİLYON TL

        Cleveland Cavaliers'tan yıllık 8 milyon dolara yakın bir rakam kazanan basketbolcu, sevgilisi için kesenin ağzını açmıştı. Cedi Osman'ın, Ebru Şahin'e taktığı yüzüğün 5 karat ve değerinin de yaklaşık 1 milyon TL olduğuna ilişkin haberler magazin basınına yansımıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ