Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Ece Seçkin'den ters köşe! - Son Dakika Magazin Haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, sözleri ve müziği Bilal Sonses imzalı yeni şarkısı "Sen Hala Ordasın"ı yayınladı. Daha önce "Adeyyo", "Aman Aman", "Bu Ne Yaa", "Follow Me" gibi hareketli şarkılarla karşımıza çıkan Seçkin, bu kez beni şaşırttı.

        2

        Açıkçası "Sen Hala Ordasın"a tıkladığımda enerjik bir şarkıyla karşılaşmayı bekliyordum. Çünkü Ece Seçkin'in etrafa saçtığı pozitiflik bana sanki hep hareketli şarkılara imza atacakmış hissi uyandırıyordu. Ancak bu kez öyle çıkmadı ve ünlü şarkıcı, tercihini slow'dan yana kullanarak, ters köşe yaptı.

        3

        Her ne kadar daha önce "Ece Seçkin-Bilal Sonses" ikilisini bir projede düşünmesem de "Sen Hala Ordasın"ın ezgileri beni etkiledi. Seçkin'in seslendirdiği şarkıdaki, "Dokun bir kalbime, sen hala oradasın..." sözleri bence projedeki "Sonses" izlerinden bir tanesi...

        4

        "Sen Hala Ordasın" beğenilmiş olacak ki, YouTube'da Trend Videolar Listesi'nde de yerini aldı. Gerek şarkının sözlerindeki uyum gerek nakaratın akılda kalıcığıyla "Sen Hala Ordasın", beni pozitif anlamda etkiledi. Seçkin'in soft sesi Sonses'in derin sözleriyle bir araya gelince ortaya başarılı bir iş çıkmış.

        5

        Ayrıca Said Dağdeviren ve İdil Dizdar'ın yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Ece Seçkin, bence klipte de şarkının ruhunu başarılı bir şekilde yansıtmış. Şimdi aklımdaki tek soru; "Yenilikçi adımlar atan Seçkin'in bir sonraki tercihi arabesk olur mu?"

        6

        "BEKLENEN GEMİ" SIMSICAK

        Alternatif müziğin güçlü ismi Kaan Boşnak, yeni şarkısı “Beklenen Gemi” ile dinleyiciyle buluştu. "Beklenen Gemi" de bence Boşnak'ın diğer şarkıları gibi sımsıcak... Şarkı, ilk kez gözlerimi kapatarak dinlediğimde bile sanki eşlik edebilecekmişim gibi tanıdık samimi bir his uyandırdı.

        7

        "AŞK YENİDEN" YAYINDA

        "Yeni Türkü Zamansız" tribute albümünden bu hafta, Buray'ın kendine has yorumuyla seslendirdiği "Aşk Yeniden", yayınlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi dinleyiciyle buluşan şarkıyı Belevi, eşsiz seslendirmiş.

        8

        "KURMACA"YA ETKİLEYİCİ SOUND

        Melis Karaduman'ın, 3 şarkılık "Sensus" adlı EP'sinden ilki "Kurmaca", tüm dijital platformlarda yerini aldı. "Kurmaca", adeta dinledikçe derin sözleriyle insanı içine çekiyor. Etkileyici sound'u ile de farklı hisler yaşatan Karaduman, "Haydi sor sor kendine; yaşamak ister misin bu yalanın içinde?" diyor.

        9

        HAFTANIN "EN ÇOK DİLE DOLANANI"

        Geçen haftanın aksine bu hafta "Bu şarkı yine nereden dilime dolandı benim?" diye sorguladığım ve sürekli kendimi dinlerken bulduğum parça hareketli... Rapçi Ezhel'in şarkılarında adeta kendimi kaybediyorum! "Devam", "İmkansızım", "Allah'ından Bul" favori parçalarım ama bu kez dilime "Hayrola" dolandı. Hem sözlerinin uyumu hem de hareketli melodi sanki şarkıyı kapattığımda bile beynimde yankılanmaya devam ediyor. Ayrıca şarkıyı neredeyse baştan aşağı ezbere bilmem de bir miktar şaşırtıcı... "Devam', bana Ceza'nın 'Holocaust' adlı şarkısında hissettirdiği tatmini hissettiriyor." desem...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ