Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Edin Dzeko, Kayserispor ve Galatasaray maçlarında oynayacak mı? FB haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun durumuna dair sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        Ağrıları sebebiyle son gerçekleştirilen antrenmana katılmayan Dzeko, Kayserispor müsabakasının kamp kadrosuna dahil edilmezken, Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatör Yardımcısı Ahmet Selim Kul, tecrübeli golcünün son durumuna dair bilgileri verdi.

        Habertürk TV'de yayınlanan Geçiş Oyunu programında güncel bilgiler veren Kul, "Dzeko'da ciddi bir şey yok, yorgunlukla alakalı bir durum. Kayserispor müsabakasında dinlendirilecek. Ciddi bir sorun yok, Galatasaray'la oynanacak her iki derbide de sahada olur" ifadelerini kullandı.

        FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

        Öte yandan Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun sağlık durumuna dair açıklama yaptı ve oyuncunun sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiğini duyurdu.

        MR'ı çekilen tecrübeli golcünün durumunu paylaşan sarı-lacivertliler açıklamada "Yapılan tetkikler neticesinde sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen oyuncumuzun tedavi süreci başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ