Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Kariyer ASF Sigorta ‘Milyonerler Kulübü’nde - İş-Yaşam Haberleri

        Yıllardır, otomotiv, enerji, madencilik gibi sektörlerde başarıyla faaliyet gösteren ve her geçen gün adından daha fazla söz ettiren FDN Grubu, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

        FDN Grubu bünyesinde bulunan sigortacılık sektöründe yönettiği portföy büyüklüğü ve etkinliği ile başarıdan başarıya koşan ASF Sigorta, acenteliğini yaptığı Axa Sigorta'nın Milyonerler Kulübü'ne girmeye hak kazandı.

        Acentelerin 2015 yılı içerisindeki toplam üretimleri, kestikleri poliçe sayıları, tahsilat miktarları gibi kriterler üzerinden yapılan değerlendirme ile belirlenen Milyonerler Kulübü'ne dahil olan ASF Sigorta, Hindistan’da düzenlenen ödül töreninde başarısını taçlandırmış oldu. Axa Sigorta’nın Milyonerler Kulübü acentelerini ödüllendirdiği Hindistan'daki etkinlikte, ASF Sigorta adına başarı ödülünü FDN Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Axa Sigorta CEO'su Guillame Lejeune’dan aldı.

        ASF Otomotiv, Europcar, Optimal Enerji, Arıkrom Madencilik şirketlerini de bünyesinde barındıran FDN Grubu'nun başarılı markalarından biri olan ASF Sigorta, düzenlenen Milyoner Kulübü etkinliğinde Axa Sigorta'nın dünya genelindeki acenteleri ile tecrübelerini de paylaştı. Böylece Renault, Dacia, Ford ve Fiat Yetkili Satıcısı olarak hizmet veren grup şirketlerinden ASF Otomotiv ile 2014 yılında Fortune 500 ve Capital 500 listesine girmeyi başaran FDN Grubu, apoletlerine Axa Sigorta Milyonerler Kulübü üyeliğini de ekledi.

        AXA Sigorta; bayilerinin motivasyonlarını ve performanslarını artırmak, yıl boyunca elde ettikleri başarılı çalışmaları ödüllendirmek adına satış ekiplerini her yıl "Milyonerler Kulübü" çatısı altında buluşturuyor. ASF Sigorta, Türkiye pazarında 2015 yılı boyunca gerçekleştirdiği başarılı satışların ödülünü aldı ve bu yıl 10. kez düzenlenen AXA Sigorta Milyonerler Kulübü'ne dahil oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ