Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Berlitz İstanbul’da hizmet vermeye başladı - İş-Yaşam Haberleri

        Dünyanın dört bir yanından 35 milyonun üzerinde mezuna sahip “Berlitz Metodu”nun mucidi Berlitz, yeni dil merkezini İstanbul Şişli’de açtı. Dünya çapında 12 bin çalışanı, 70 ülkede 550’den fazla merkezi bulunan Berlitz, yüzde 72’lik pazar payı ile İngilizce’nin başı çektiği 50’den fazla farklı dilde eğitim veriyor.

        “İSTANBUL'DA ÖNÜMÜZDEKİ 20 AY İÇİNDE 4 MERKEZ DAHA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

        Açılışta konuşan Berlitz Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa Franchise Müdürü Denise Jaspers, ''İstanbul'a geri geldiğimiz için çok mutluyum. İstanbul'da önümüzdeki 20 ay içinde 4 merkez daha açmayı hedefliyoruz. İzmir'de de bir merkez düşünüyoruz. Bunların dışında Türkiye'nin diğer şehirlerinde de yeni merkezler açmayı istiyoruz. Berlitz’de her dili öğrenebilirsiniz. Talep olması durumunda öğrencilerimize her dili öğrenme imkanı sunuyoruz. Şuan eğitimini verdiğimiz 7 dil var. Berlitz’e gelenlerin yüzde 72’si İngilizce öğrenmek için aramıza katılıyor. Berlitz'de eğitim metodumuz, ana dilinizi anne ve babanızdan öğrendiniz gibi yabancı dili konuşarak, duyarak ve görerek öğrenme şeklinde. Konuşma ağırlıklı eğitimler veriyoruz ki bir an önce öğrenmek istediğiniz dili konuşmaya başlayın. Gramer ise arkasından destek olarak geliyor. Çocuklara ve gençlere yönelik programlarımız da var. Çocuk programlarımız, 4 yaşından 7 yaşına kadar olan ve çok rağbet gören bir eğitim sistemi. Ayrıca kurumsal çalışanlara da eğitim veriyoruz” dedi.

        1878’de Maximillian D. Berlitz tarafından bulunan Berlitz Metodu, dil eğitimini kökten değiştirdi. Anadilinde eğitim veren öğretmenler ile sunulan üç boyutlu bir deneyim ve de sözel iletişime odaklanan metot, öğrenim sürecinin kısalmasını ve etkili bir iletişim temelinin oluşmasını sağlıyor.

        Günümüzde eğitim, yaşam tarzı, sağlık gibi alanların yanı sıra dil ve küresel liderlik eğitimi alanlarında çalışmaları bulunan Japon şirketi Benesse Holding Inc.’in sahibi olduğu Berlitz, çok platformlu hizmet çözümleri sunan ilk eğitim şirketi olma özelliği de taşıyor Yoğun özel derslerden, özel gruplara ve şirket derslerine kadar çeşitli şekillerde eğitim sunan Berlitz, canlı dil eğitiminin yanı sıra; e-eğitim, online ürünler, kültürlerarası eğitim, liderlik eğitimi ve seminer hizmetleri de sunuyor. Berlitz 90’ların sonlarında hayata geçirilen çocuk dil eğitimi programı Berlitz Kids hizmeti de sunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ