Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Böyle olur Hollywood yıldızının kral dairesi - Turizm Haberleri

        Denizli'nin 'Beyaz Cennet'i Pamukkale'de final sahnesi çekilecek olan 'Hayalet Sürücü-2' filminin başrol oyuncusu dünyaca ünlü sanatçı Nicholas Cage, eşi Alice Kim ve oğlu Kal-El ile birlikte Spa Colossae Termal Otel'in kral dairesinde kalacak. 22 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında toplam 13 gün otelde konaklayacak olan Cage için toplam 250 bin dolar ödenecek. Otel Satış Pazarlama Müdürü Recep Altıntaş, özel sipariş edilen odanın hazırlıklarını Pazartesi günü tamamlayacaklarını söyledi.

        160 metrekarelik tripleks formda bir kral dairesi hazırladıklarını ifade eden Recep Altıntaş, alt katta sauna, dinlenme alanı, havuzu, özel mutfak, misafirlerini ağırlayabileceği odaların, üst katta da dinlenme odası, çalışma odası ve yatak odası bulunduğunu açıkladı. Otelde sadece 3 tane kral dairesine otel dışından giriş ve çıkış da bulunuyor.

        Otelin krali dairesinin yeni yapıldığını ve ilk kez Nicholas Cage ve ailesinin kalacağını belirten Altıntaş, "Odalar bitmek üzere. İlk kez ünlü sanatçı ve ailesi kullanacak. Pazartesi günü de kendisinin isteği üzerine tamamlanacak. Aslında bu otelde kalmayacaklardı ancak ihtiyaçlarına cevap verebilecek başka bir otel bulunmuyor. Mecburen burada kalıyorlar. Buraya gelen yetkililer odayı görüp beğendi. Kendi isteği üzerine duvar gri, tavan beyaz ve dolapları koyu ceviz renginde istediler. Biz de bunları Pazartesi tamamlıyoruz" diye konuştu.

        GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        Ünlü sanatçının haricinde Romanya, Hollywood ve Türkiye'den gelen 220 kişilik bir grubun da kendi otellerinde kalacağını ifade eden Altıntaş, "Çok faza istekleri yok. Sadece renkleri kendileri seçtiler. Ayrıca onlar self servis yemekten değil özel yemek programları gelecek onu da bekliyoruz. Henüz gelmedi. Eva Mendes gelmeyeceği için burada rezervasyonu yok. Burada ayrıca bir Valilik tarafından kokteyl verilecek. Ama tarihi belli değil. Ayrıca filmin hiçbir sahnesi otelimizde olmayacak. Otelin güvenliği için de gereken yapılıyor" açıklamasını yaptı. Altıntaş ayrıca, Denizli, Pamukkale ve Türkiye'nin en iyi şekilde adını duyurabilmek için ünlü sanatçının çok iyi ağırlanacağını da sözlerine ekledi.

        HACI SELAMOĞLU- AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ