Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ayrılıkların art arda geldiği Gönül Dağı'nda devrim! Ödüllü oyuncu kadroya girdi! - Magazin haberleri
        1

        3. sezonu ile tekrar TRT ekranlarında seyirci karşına çıkan Gönül Dağı'nda Gülsim Ali İlhan'ın vedasından sonra ayrılıklar art arda gelmişti.

        2

        Dilek'in ölümü sebebiyle kendine halen gelemeyen Taner, her geçen gün daha da çaresizleşirken, diziye yeni bir karakter girdi. Berk Atan, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar gibi oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, yeni bir senaryoya doğru ilerliyor.

        3

        Tüm bu ayrılıklardan sonra senaristler bir yeniliğe gitti ve kadroya ödüllü bir oyuncuyu dahil etti.

        4

        İşte Gönül Dağı kadrosuna giren ödüllü oyuncu Mücahit Koçak!

        5

        1988 yılında Konya'da doğan Mücahit Koçak, Bozkır adlı dijital filmde gösterdiği başarılı performansı sayesinde 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Aynı zamanda tiyatro eğitmenliği ve dublaj sanatçılığı da yapan Mücahit Koçak, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin kadrosuna girdi.

        6

        Mücahit Koçak, Gönül Dağı dizisinde Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan’ın asker arkadaşı Fezai karakterine hayat verecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ