Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emily Ratajkowski: Bir daha evlenebileceğimi sanmıyorum - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz aylarda Sebastian Bear-McClard'dan boşanma kararı alan ve ardından adı Brad Pitt ile anılan Emily Ratajkowski, samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri de anlatan Ratajkowski, ikinci bir evliliğe sıcak bakmadığını belirtti.

        2

        "ÇOK KİLO KAYBETTİM"

        "High and Low with EmRata" adlı podcast’inde konuyla alakalı konuşan Emily Ratajkowski, "Kendimi iyi hissetmediğimde çok fazla kilo kaybediyorum. Bir dönem çok kilo kaybettim ve gerçekten korkurtucuydu. Şimdi o kiloları geri aldım ve çok daha mutluyum" dedi.

        3

        Şu sıralar Pete Davidson ile NBA maçına giden ve sık sık birlikte vakit geçiren model, kendisine ihanet ettiğini ileri süren Sebastian Bear-McClard ile düğün videolarını izlediğinde çok üzüldüğünü belirtti.

        4

        "EMİN DEĞİLİM"

        Ratajkowski, "Her ne kadar o kadar güzel bir düğün istesem de bana bunu yeniden yaşatacak bir eş bulacabileceğimden emin değilim" itirafında bulundu.

        5

        "HUZURUMU KORUMAYA ODAKLANDIM"

        Sylvester Apollo Bear adında bir çocuğu olan ünlü isim, şu sıralar huzurunu korumaya odaklandığını belirtse de aynı noktada buluşabileceği ve kendisine bir şeyler katabilecek biriyle tanışmayı umduğunu söyledi.

        6

        HENÜZ BOŞANMA DAVASI AÇILMADI

        Öte yandan ünlü isim, henüz resmi olarak bir boşanma davası açmadı ancak ABD basınında yer alan haberlere göre, Ratajkowski'nin yakın zamanda boşanmak için harekete geçmesi bekleniyor.

        Fotoğraflar: AA, AP

        7

        Emily Ratajkowski

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ