Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emily Ratajkowski doğum kilolarından kurtuldu - Magazin haberleri
        1

        2018 yılında oyuncu Sebastian Bear-McClard ile evlenen model Emily Ratajkowski, ilk çocuğunu mart ayında dünyaya getirmişti. Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Ratajkowski, doğumdan sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti.

        2

        29 yaşındaki modelin, fotoğraflarına özellikle karın bölgesini photoshop uygulamaları kullanarak incelttiği ileri sürülmüştü. Emily Ratajkowski ise tüm bu söylentilere önceki eşi Sebastian Bear McClard ile çıktığı bir gezintide tercih ettiği kıyafetle yanıt verdi.

        3

        KÖPEKLERİNİ GEZDİRDİLER

        Eşiyle birlikte New York sokaklarında köpeklerini dolaştırırken objektiflere takılan İngiliz modelin, bol bir pantolon ile karın bölgesini açıkta bırakan sarı renkli bir tişört giydiği görüldü.

        4

        O İDDİALARI YALANLADI

        Kısa sürede doğum kilolarından kurtulduğu görülen Emily Ratajkowski, böylece hakkında ortaya atılan, "sosyal medya paylaşımlarında karın bölgesini inceltiyor" iddialarını da yalanlamış oldu.

        5

        8 MART'TA ANNE OLMUŞTU

        Ünlü çift, mart ayında, 'Sylvester Apollo Bear' adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Erkek bebek dünyaya getiren Ratajkowski, doğumun 8 Mart'ta gerçekleştiğini açıklamıştı.

        6

        "HAYATIMIN EN GERÇEKÜSTÜ SABAHINDA GELDİ"

        Mutlu haberi sosyal medya hesabından duyuran Emily Ratajkowski, bebeğini emzirirken çekilen fotoğrafını yayınlamıştı.

        Büyük bir sevinç yaşayan Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        MÜJDEYİ BÖYLE DUYURMUŞTU

        Ünlü yıldız, Vogue Dergisi için yazdığı makalede hamile olduğunu açıklamıştı.

        Ratajkowski, bebeğinin cinsiyeti konusunda arkadaş çevresinden çok soru aldığını ama bu konuyu umursamadığını ve terapistiyle de görüşmeler yaptığını belirtmişti.

        Emily Ratajkowski, makalesinde hamileliği sırasında bilincinin nasıl değiştiğini ve bebeğinin cinsiyetinin ne kadar önemsiz olduğunu da anlatmıştı.

        8

        ÖN YARGILARI ELEŞTİRMİŞTİ

        Model, "Bebekler bir yana, insanlara cinsiyet temelli önyargılara zorlamaktan hoşlanmıyorum. Çocuğumun bana kendini göstermesine izin veren bir ebeveyn olmak istiyorum" diyerek, cinsiyet temelli ön yargıları eleştirmişti.

        Ratajkowski, karnının içinde gelişen şeyi merak ettiğini söyleyerek, bu merakın çevresini sardığını da ifade etmişti.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ