Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emily Ratajkowski ve Sebastian Bear-McClard boşanıyor: İhanet! - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı model ve oyuncu Emily Ratajkowski, 2018 yılında evlendiği Sebastian Bear-McClard ile yollarını ayırıyor. Bear-McClard’ın, eşini aldattığına dair ortaya atılan iddiaların bu ayrılığa sebep olduğu düşünülüyor.

        2

        People'ın aktardığına göre; Sylvester Apollo Bear isminde bir oğulları olan çiftin kısa zaman önce yollarını ayırdığı ve bu evliliği noktalama kararını Ratajkowski'nin verdiği belirtildi. Dergiye konuşan bir kaynak, "Emily iyi hissediyor ve güçlü. Tamamen oğluna odaklanmış durumda. Anne olmayı seviyor." diye konuştu.

        3

        "DEFALARCA İHANETE UĞRADI"

        Page Six'e konuşan başka bir kaynak ise, Sebastian Bear McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürdü. Ayrıca Ratajkowski'nin, geçtiğimiz hafta katıldığı bir partide alyansını çıkarmış olması, çiftin ilişkisinin sallantıda olduğu söylentilerine sebep olmuştu.

        4

        HENÜZ BOŞANMA DAVASI AÇILMADI

        31 yaşındaki model, henüz resmi olarak bir boşanma davası açmadı ancak ABD basınında yer alan haberlere göre, Ratajkowski'nin yakın zamanda boşanmak için harekete geçmesi bekleniyor.

        5

        BABALAR GÜNÜ'NÜ ATLADI

        Instagram'da 30 milyon takipçisi bulunan Ratajkowski'nin, geçtiğimiz haziran ayında Babalar Günü'nde Instagram'dan eşiyle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.

        6

        SADE BİR TÖRENLE EVLENMİŞLERDİ

        Öte yandan Emily Ratajkowski ile Sebastian Bear McClard, 23 Şubat 2018'de sade bir törenle evlenmişti. New York'ta nikah dairesine giden çift, sadece az sayıdaki arkadaşlarının huzurunda birbirlerine "Evet!" demişti. Emily Ratajkowski, törende de gelinlik giymemişti.

        7

        Çift, oğulları Sylvester Apollo Bear'ı geçtiğimiz yıl mart ayında kucağına almıştı. Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi!" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "TACİZE UĞRADIM"

        Ratajkowski, Robin Thicke'nin Blurred Lines adlı şarkısının klibinde rol alarak pek çok kişi tarafından tanındı. Şarkının klibi daha sonra cinsiyet ayrımcılığı gerekçesiyle yayından kaldırılmıştı. Ratajkowski, ayrıca klibin çekimleri sırasında şarkıcı Robin Thicke'nin tacizine uğradığını söylemişti.

        9

        Fotoğraflar: Avalon, AP, Backgrid USA, Instagram.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ