Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nun yedek kulübesindeki tepkileri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun sezon sonu aktif futbolculuk kariyerini bitirip sportif direktörlüğe geçmesi bekleniyor.

        2

        Teknik direktör Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından milli yıldız, Volkan Demirel ile birlikte takımı yönetmeye başlamıştı. Antrenör ekibine Tahir Karapınar ve Mehmet Aurelio'nun katılımıyla Emre Belözoğlu yine teknik ekipte de görev alıyor.

        3

        Sarı-lacivertli takımda gelecek sezon planlamaları yapılırken, tecrübeli oyuncunun ligde Kayserispor ve kupada Trabzonspor maçlarındaki gergin görüntüsü dikkat çekti.

        4

        Emre, önce Kayserispor maçında Ozan Tufan'ın gördüğü kırmızı kartın ardından yedek kulübesinde adeta çıldırdı.

        5

        39 yaşındaki futbolcu, Hakem Atilla Karaoğlan'a gösterdiği tepkinin ardından sarı kartla cezalandırıldı.

        6

        Belözoğlu, 79. dakikada oyuna dahil olurken karşılaşmanın kaderi de değişti. 39 yaşındaki tecrübe, 87. dakikada takımına penaltı kazandırırken Vedat Muriç beraberliği sağladı. Hemen 1 dakika sonrasında ise Emre'nin aldığı pasın ardından rakip kaleye muhteşem bir füze yollayan Gustavo takımına galibiyeti getirdi. Emre böylece 1 penaltı ve 1 de asistle galibiyette büyük rol oynadı.

        10

        Hakem Cüneyt Çakır, Emre'ye önce sarı kart gösterdi, tepkilerin devam etmesinin ardından 2. sarı kartla kırmızı kart çıkardı.

        11

        Sosyal medyada taraftarların bir bölümü Emre'nin verdiği tepkileri abartılı bulurken, bir bölüm ise kaptanın takımın hakkını savunduğu için kart gördüğü yönünde görüş belirtti.

        12

        "Kayserispor maçını çeviren Emre, Trabzonspor karşısında kırmızı kart görmese yine maçı değiştirebilir miydi" sorusu da akıllara geldi.

        13

        YAZARLAR NE DEDİ?

        Spor yazarları, Emre Belözoğlu'nun son 2 maç gördüğü kartları değerlendirdi...

        14

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: Fenerbahçe'nin bir hocası olsa Emre kenarda oyundan atılmaz ve oyuna dahil olup pozitif etki edebilirdi. Ama F.Bahçe'nin bir hocası yoktu. Çünkü F.Bahçe'nin futbol aklı sadece Ali Koç ve Emre Belözoğlu ikilisi. "Yahu bu yanlış" diyebilecek kimse yok.

        15

        Emre seneye sportif direktör olacaksa acilen öfke kontrolü tedavisi alsın. Hatta ben başkan olsam bunu şart koşardım.

        16

        MEHMET DEMİRKOL: Eğer Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de bir göreve gelecekse mutlak öfke kontrolünü öğrenmesi gerekiyor. Saha dışında başka saha içinde başka olmaya devam edecekse saha dışında bir hayat herkes için daha iyi olur.

        17

        ERMAN TOROĞLU: Emre, seneye teknik ekibe katılacak yani futbol ona bağlanacak. Peki Emre bu maçta bile kırmızı kart görüp kenardan atılıyorsa F.Bahçe şimdiden yanmış. Onun için F.Bahçe'nin dikkatli ve acil kararlar alması lazım..

        18

        AHMET ÇAKAR: Sahanın kenarında Emre Belözoğlu diye bir çocuk var. Yine agresif... Sen nasıl teknik direktör ya da sportif direktör olacaksın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ