Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Erman Toroğlu'ndan Arda Turan için sert sözler (Galatasaray Başakşehir maçı sonrasında...) - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın evinde Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

        2

        "BİR TAKIM ARDA İLE EMRE'Yİ BERABER KALDIRMAZ"

        "Bir takım Arda ile Emre'yi beraber kaldırmaz. Arda ile Emre tipindeki iki adamı bir takım kaldırmaz. Arda ile Emre'yi Beşiktaş'a, Fenerbahçe'ye koyun kaldırmaz. Aykut Kocaman işte oynatmıyor Valbuena'yı. Valbuena daha hareketli bir adam."

        3

        "ARDA, EMRE'Yİ DE BOZDU"

        "Arda bugün Emre'yi de bozdu. Başakşehir takım olma özelliğini kaybetti. Çok net. Arda kumarı oynadı, kumarı kaybetti. 'Arda'yı çıkarırım, hem Arda'ya bir şans tanırım hem de Arda'yla Galatasaray seyircisini vururum.' dedi, attığı silahla vuruldu Abdullah Avcı."

        4

        "ARDA'YI İLK 11'DE OYNATIRSAN..."

        "Arda'yı hazırlarsın, hazırlarsın... 15 dakika 10 dakika yarım saat duruma göre. Sen Arda'yı ilk 11'de oynatırsan bu hale gelirsin. Diğer oyuncuların da ayarı bozuktu. Eski oyun şekilleri yoktu."

        5

        "Takım ölmüş ağlayanı yok. Galatasaray aman aman top mu oynadı? Mücadele ediyor. Şimdi Fenerbahçe'ye bakıyorsun o da mücadele ediyor. Beşiktaş üçünden de fazla."

        6

        "Bu takımı Abdullah Avcı bu takımı buraya getirdi bugün de bu hale getirdi. Bu sezon Galatasaray'ın iki tane çok önemli golü oldu. Biri Mariano'nun bu akşam attığı gole biri de Sinan Gümüş'ün golü..."

        7

        "Galatasaray'ın kiminle başladığı Fatih Terim'i bağlar ama Arda Turan kararı Başakşehir'i etkiler. Arda'nın gelişi takımı etkiledi, Başakşehir'i etkiledi. Arda gitmiyor makinayı bozdu. Emre ile gidiyordu takım ama berabere oynarsa Arda-Emre olursa olmaz."

        8

        "Galatasaray geçen hafta 3 puan kaybetti ama bu hafta 6 puan almış oldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş oynamadan 3 puan aldı çok enteresan. Önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanda Alanyaspor'u yener mi onu bilemem. Bu arada Beşiktaş eğer Galatasaray'ı yenerse öne geçer"

        9
        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ