Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Ersun Yanal'dan hakem isyanı: Bu hatayı yapıyorsan bu işi yapmayacaksın - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1 berabere sonuçlanan Beşiktaş maçının ardından sert açıklamalar yaptı ve hakemlere yönelik eleştirilerde bulundu. Yanal'ın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

        "Beşiktaş iyi bir takım. Sergen Hoca ile hedeflerini çok güzel kovalıyorlar, zevkle izliyoruz. İyi futbol oynuyorlar, hedeflerini sezon sonuna kadar sürdüreceklerdir. Biz de kendi mücadelemizi götürmeye çalışıyoruz."

        "İstatistikler kısa etek gibidir, onu istediğiniz yere çekebilirsiniz. Antalyaspor 2 şut attı ama hakem 1 şut attı. Allah'tan onu da Boffin kurtardı. Sistemi sorgulatmayın! Hepimiz çok üzgünüz. Pandemi var, 21 takım var. Turneye çıkmış tiyatrocular gibi sürekli maç yapıyoruz. Herkesin sinirleri gergin ama bu hatayı yapıyorsan, bu işi yapmayacaksın."

        BASIN TOPLANTISI

        Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, insanüstü mücadele örneği sergilediklerini belirtirken, maçlarındaki hakem yönetimlerini eleştirdi.

        Yanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, şunları kaydetti:

        "Hepimiz, insanüstü bir mücadele veriyoruz. Transformers filmi değil, canı, ruhu, duyguları, evinde eşi, çocuğu olan insanların mücadelesi bu. Transfer yasağı, sakatlık, salgın, her şey ile mücadele ediyoruz. Tüm bunlara rağmen duygularımızı bir kenara bırakıp savaşıyoruz. Kupa dahil 8 maçtır kaybetmiyoruz. Bu serinin içinde Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş gibi zorluk derecesi çok yüksek maçlar var. Biz her şeye karşı savaşıyor ve kazanıyoruz. Ama buna bir de hakemler eklenince inanın omuzlarımızdaki yük daha da artıyor. İşte o zaman mücadele gücümüzü yitiriyoruz."

        "İYİ Kİ BÖYLE BİR EKİBİN TEKNİK DİREKTÖRÜYÜM"

        "Bunu sadece Beşiktaş maçı için söylemiyorum." ifadesine yer veren Yanal, şu değerlendirmede bulundu:

        "Antalyaspor'un geride kalan maçlarına bakın, ofsayttan yenilen goller, gerçekten çok ama çok ağır kırmızı kartlar. Her şey üst üste gelince açıkçası sisteme olan inancımız sarsılıyor. Ve sadece bir kişi çıkıp iki düdükle, bu sarsılmaya neden olmamalı. Herkes aynaya bakıp nerede hata yaptığına bakmalı. VAR'a bakıp gerçeği göremeyenler aynaya bakıp hatasını görebilir mi bilmiyorum. Ama koca koca adamları soyunma odasında ağlatmaya da kimsenin hakkı yok. Oyuncularımla gurur duyuyorum. İyi ki böyle bir ekibin teknik direktörüyüm. Yaşadığımız bu akşamı asla unutmayacağım. Teşekkür ederim çocuklar, sizi herkes alkışlıyor. Haydi kaldırın kafanızı, yenmemiz gereken çok şey var."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ