Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Giuliano gelişmesi! Kimse bunu beklemiyordu! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, yeni sezon öncesi takımını zorlu maratona hazırlarken kadro ile ilgili düşünceleri de belli olmaya başladı.

        2

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre, takımını yeni sezonda 4-3-3 formatıyla oynatmayı planlayan Hollandalı çalıştırıcının bu sistemde Giuliano'ya yer bulmakta zorlandığı öğrenildi.

        3

        Andre Ayew'in gelmesi, forvete de büyük ihtimalle Vincent Janssen'in yeniden kiralanacak olması nedeniyle ileri hatta oluşan şişkinlik sonrası Brezilyalı yıldızla yolların ayrılabileceği ifade edildi.

        4

        7 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

        Finansal Fair Play nedeniyle oyuncu satışına da ihtiyacı olan yönetimin, bu nedenle geçtiğimiz sezonun başında Zenit'ten 7 milyon Euro bonservisle transfer edilen Giuliano'ya gelecek uygun bir teklifi değerlendirmeye alacak.

        5

        Ayrıca yine FFP sıkıntısı nedeniyle teklif gelen diğer oyuncular için de aynı yol izlenecek.

        6

        COMOLLI STOPER ARAYIŞINDA!

        Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, stoper mevkisinde yaşanan sıkıntıdan dolayı sportif direktör Damien Comolli'den bu bölgeye takviye istedi.

        7

        Harekete geçen Fransız direktör, ilk olarak Porto'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Diego Reyes'i gündemine aldı.

        8

        Meksikalı stoperin serbest durumda bulunması bir avantaj olarak göze çarparken sezonun sonlarına doğru geçirdiği ağır sakatlıktan dönüşünün belirsiz olması bu konuda handikap yarattı.

        9

        Sahalara ne zaman döneceği belirsizliği koruyan 25 yaşındaki oyuncuyu yine de takip edecek olan Comolli, benzer tipte ucuz maliyetli savunmacıları da takibe aldı.