Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu gerçekleştirildi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu ekim ayı olağan toplantısıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Kulübünün kongre üyeliğinde 25. yılını doldurarak hak kazandığı divan kurulu üyeliği için plaketini kulüp başkanı Ali Koç'tan aldı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, NATO Parlamenter Asamblesi (NATO PA) Türk Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen eşlik etti. Fenerbahçe Kulübünün eski başkanlarından Ali Şen de yüksek divan kurulu toplantısında yer aldı.

        KULÜP DEFTERİNİ İMZALADI

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı. Erdoğan, toplantı salonuna gelmeden önce kulüp defterini imzaladı. Fenerbahçe Marşı eşliğinde salona giren Erdoğan'ı, üyeler ayakta alkışlayarak karşıladı.

        DİVAN BAŞKANI KÜÇÜK: CUMHURBAŞKANIMIZ ELİ BOŞ GELMEYECEK

        Fenerbahçe Divan Başkanı Vefa Küçük, "Cumhurbaşkanımız eli boş gelmeyecek. Fenerbahçe'nin yaralarına yanında merhem getirecek. Her davetli eli boş gelirse ona göre karşılanır, dolu gelirse ona göre karşılanır. Kalbinde Fenerbahçe sevgisi ve katkısıyla gelecek." ifadelerini kullandı.

        "FENERBAHÇE VE TÜRK SPOR TARİHİNDE BİR İLK"

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımının ardından bir kez daha konuşan Küçük, "Fenerbahçe ve Türk spor tarihinde ilk defa bir Cumhurbaşkanı kulüp üyeliğinde 25 yılı tamamladı ve yüksek divan kurulu üyeliği kazandı. Elinizde paketle gelmediniz ama niyetiniz dolu, gönlünüz dolu geldiniz" dedi.

        REKLAM

        GENEL SEKRETER KIZILHAN: TARİHİ GÜNLERDEN BİRİNE ŞAHİTLİK EDİYORUZ

        Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu ve şöyle konuştu:

        "Kulübümüzün tarihi günlerinden birine şahitlik ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız 25. yılını doldurarak divan kurulu üyemiz oldu. Kendileri birazdan buraya gelerek bizi şereflendirecektir. TSK'nın Suriye'de yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na da değinmek istiyorum. Bu ülkenin fertleri olarak bu operasyonun neden olması gerektiğini ve önceliklerimizi biliyoruz. Şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de şifa diliyorum. Allah devletimize, askerlerimize güç, kuvvet ve kudret versin."

        Amatör branşlar hakkında da bilgiler veren Kızılhan, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 51 kiloda gümüş madalya kazanan Fenerbahçeli sporcu Buse Naz Çakıroğlu'nu da tebrik ederek, kürsüye çağırdı.

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da kürsüye gelerek Buse Naz'ı tebrik etti. Buse Naz, yaptığı konuşmada, "23 yaşındayım, bu sene çok büyük başarılar elde ettim. Bunu da bu bayrak altında elde ettim. Bu sene iki Avrupa şampiyonluğum, bir dünya ikinciliğim var. Fenerbahçe'yle ömür boyu gönül bağım devam edecek. Önümüzde olimpiyat var. Hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz. İnşallah, Tokyo'da da altın madalya alarak karşınızda olacağız." ifadelerini kullandı.

        KATILIM YOĞUN OLDU

        Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun ekim ayı olağan toplantısına yoğun bir katılım oldu.

        Diğer divan kurulu toplantılarına oranla çok daha fazla üyenin katılım gösterdiği toplantıda üyeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük ilgi gösterdi.

        Divan kurulu toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yer aldığı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN KISA FİLM HAZIRLANDI

        Fenerbahçe Kulübü, Cumhurbaşkanı Erdoğan için kısa bir film hazırladı.

        Divan kurulunun gerçekleştiği salonda kurulan büyük ekranda gösterilen kısa filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın futbolculuk döneminden kesitler, AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, NATO PA Türk Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Erdoğan'ın oğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Emre Belözoğlu, eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, futbol oynadığı dönemdeki eski takım arkadaşları başta olmak üzere yapılan röportajlar yer aldı.

        Öte yandan, yüksek divan kurulunun olduğu salona Türk ve Fenerbahçe bayraklarının yanı sıra Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portreleri de asıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ