Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transferde bombaları patlatıyor: Ziyech, Aubameyang ve Coutinho... - Son dakika FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

        2

        Adana Demirspor'dan stoper Samet Akaydin, Parma'dan sol bek Jayden Oosterwolde ve Barcelona'dan Emre Demir'i renklerine bağlayan Fenerbahçe'nin gündemine dünyaca ünlü yıldızlar geldi.

        3

        HAKIM ZIYECH

        Chelsea'nin gözden çıkardığı Ziyech, PSG ile anlaştı. Ancak İngilizlerin tam 3 kez yanlış evrak göndermesi nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

        4

        İngiltere'de kalmak istemeyen Ziyech'in, sezon sonuna kadar kiralık olarak Fenerbahçe'ye önerildiği öne sürüldü. Mali şartlarda anlaşma sağlanması halinde Ziyech için girişler başlanacak.

        5

        Yıldız futbolcu, 2020'de ise 40 milyon Euro'ya Ajax'tan Chelsea'ye transfer olmuştu.

        6

        ISCO

        Union Berlin'e imza atmayan hazırlanan Isco'nun transfer görüşmesinde son anda kriz çıktı.

        7

        Bonservisi de elinde olan yıldız ismin Fenerbahçe'ye teklif edildiği öğrenildi.

        8

        30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sevilla ile sözleşmesini feshettikten sonra birçok kulüple görüşme gerçekleştirmişti.

        9

        ROMANO'DAN HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

        Transfer haberleriyle dünya çapında ün yapan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

        10

        Transfer döneminin son gününde Fabrizio Romano'nun canlı yayın yaptığı programın bir bölümünde söz Fenerbahçe'nin Patrick Emerick Aubameyang ve Philippe Coutinho transferlerine geldi.

        11

        İki oyuncunun Kanarya'ya olası transferi Romano'ya soruldu. Ünlü gazeteci "Yakında göreceğiz" diyerek sarı-lacivertilerin ilgisini doğruladı.

        12

        Bu cevap sonrası, “İki futbolcunun Türkiye ve Portekiz’e transferleri mümkün mü? sorusunu ise “Evet” şeklinde yanıtladı.

        13

        Philippe Coutinho, yaz transfer döneminde 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer olmuştu.

        14

        Kariyerinde Inter, Liverpool, Bayern Münih ve Barcelona gibi takımlarda forma giyen Brezilyalı futbolcu, "Forvet - Sol Kanat - On Numara" mevkilerinde görev yapıyor.

        15

        Golcü futbolcu Aubameyang ise sezon başında 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'dan Chelsea'ye transfer olmuştu.

        16

        Milan, Dortmund, Arsenal ve Barcelona formalarını giyen 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon Premier Lig'de 18 maçta görev yaptı. 849 dakika sahada kalan Gabon'lu forvet, bu maçlar 3 gol 1 asist kaydetti.

        17

        Fabrizio Romano'nun Coutinho ve Aubameyang iddiası sonrası, Fenerbahçe cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ