Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Fenerbahçe Kayserispor maçı şifresiz CANLI İZLE! Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe Kayserispor ZTK maçı şifresiz canlı yayın nasıl, nereden izlenir? FB kupa maçı A Spor izle - Futbol Haberleri
        1

        Ligde kötü bir gidişat ortaya koyan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Kayserispor'u ağırlıyor. Kanaryalar, ligdeki gidişatı tersine çevirmek ve Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Mücadeleye az bir süre kala, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak konusuyla ilgili araştırmalar hız kazandı.

        FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE

        Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe Kayserispor maçı, Arda Kardeşler tarafından yönetilecek. Mücadele, 20.30'da başlayacak ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

        İşte, Fenerbahçe Kayserispor ZTK maçı canlı yayın izle linki;

        2

        FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

        Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Yukatel Kayserispor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

        Fenerbahçe Kayserispor maçı, A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

        Fenerbahçe - Kayserispor muhtemel 11'ler

        Fenerbahçe: Berke, Nazım, Kim, Szalai, Ferdi, Crespo, Sosa, Samuel, Ozan, Valencia, Serdar Dursun

        Kayserispor: Lung, Onur, Uğur, Mert, Carole, İbrahim, Kemen, Emrah, Bertolacci, Mane, Gavranovic

        3

        FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE

        Fenerbahçe Kayserispor maçını canlı ve şifresiz olarak izlemek için aşağıdaki linki kopyalayıp tarafyıcınıza yapıştırabilirsiniz.

        https://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin

        4

        Fenerbahçe'de 5 eksik

        Fenerbahçe, kupadaki Kayserispor maçı öncesinde yine önemli oyuncularından yoksun. Altay Bayındır, Filip Novak, Luiz Gustavo ve Mesut Özil’den oluşan eksikler listesine son Başakşehir maçında İrfan Can Kahveci de eklenmişti. Omzunda kırık tespit edilen yıldız futbolcu bu akşamki mücadelede görev alamayacak.

        Kayserispor’da Thiam yetişemedi

        Sarı-Kırmızılılar’da sakatlıkları devam eden stoper oyuncusu Dimitrios Kolovetsios ve Bernard Mensah bu akşam görev yapamayacak. Kayserispor’da ayrıca Senegal formasıyla Afrika Uluslar Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Mame Thiam da Fenerbahçe ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek. Konuk ekipte Gökhan Sazdağı ise hasta.

        Hikmet Karaman: Sert maç olacak

        Kayserispor’un teknik patronu Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçına yönelik açıklamalarda bulundu. Türkiye Kupası’na odaklandıklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Karşımızda uluslararası deneyimi olan Fenerbahçe var. Ligde 2-0 öne geçmiştik, 2-2 bitmişti. Sert bir maç olmasını bekliyorum. İyi motive olduk” diye konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ