Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Fenerbahçe Slovacko maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? FB maçı Exxen kesintisiz HD canlı izle - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında bu akşam Çekya'nın Slovacko takımını ağırlayacak.

        2

        Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. Mücadele, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

        3

        Sarı-lacivertli ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına elenerek, yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinden devam etmek zorunda kalmıştı.

        4

        Fenerbahçe, 11 Ağustos'ta deplasmanda oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde seyircisi önünde avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

        5

        FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

        Sakatlığı süren kaleci Altay, eldivenlerini kariyerinde ilk kez Avrupa sınavına çıkacak 19 yaşındaki Ertuğrul Çetin'e bırakacak. 16 yaşındaki Furkan Onur Akyüz de ilk kez bir Avrupa mücadelesinde yedek kulübesinde yer alacak. Sakat Mert Hakan ile kırmızı kart cezalısı İsmail Yüksek takımda yok.

        6

        10 KİSİM KADRODA YOK

        Fenerbahçe, Slovacko müsabakasında 10 futbolcusunu listeye dahil etmedi. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Sangare, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz ve yeni transfer Joao Pedro kadroda yer almadı.

        16

        Rossi

        17

        King

        18

        Valencia

        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ