Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye 2 kötü, 1 iyi haber! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        MARSİLYA BAŞKANININ İNADI KIRILMIYOR

        Fenerbahçe'nin Marsilya ile gerçekleştirdiği Luiz Gustavo görüşmelerinde yeni gelişmeler yaşandı.

        2

        Yahoo'nun Fransa edisyonu ve RMC Sport'ta yer alan haberlere göre; Fenerbahçe, Luiz Gustavo için Olimpik Marsilya'ya 5.5 milyon euro ve 1 milyon euro bonus teklif etti. Marsilya, bu teklifi de geri çevirdi.

        3

        Luiz Gustavo ise Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud ile görüşerek Fenerbahçe'ye transferi için kolaylık istedi ve ayrılma zamanının geldiğini iletti.

        4

        Eyraud ise Luiz Gustavo ile yaptığı bu görüşmeye karşın istediği 10 milyon euro'luk bonservis talebinden aşağı inmedi.

        5

        Luiz Gustavo'nun transfer görüşmeleri ve takımda kalmak istememe durumları nedeniye bu akşam oynanacak Nice maçında forma giymeyebileceği de vurgulandı.

        6

        Marsilya ile anlaşma sağlanması durumunda Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Sarı-lacivertlilerin, Gustavo'ya bonuslarla birlikte yılda 3.5 milyon Euro civarında bir ücret ödeyecek. (Sporx)

        7

        SCHICK'TEN KÖTÜ HABER

        Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve kiralama teklifi yaptığı Patrick Schick için Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig de devreye girdi.

        8

        İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Çek golcünün de Leipzig'den gelen teklife sıcak baktığı ve Almanya'ya transfer olmak istediği belirtildi.

        9

        Leipzig ile Roma arasında süren satın alma opsiyonlu görüşmelere, Schick'in menajeri de katıldı. Leipzig'in transferde son aşamaya geldiği ve kısa süre içerisinde transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.

        16

        DURMISI İÇİN PAZARLIK SÜRÜYOR

        Kadrosunu son olarak Adil Rami ile güçlendiren Fenerbahçe'de orta saha ve forvet konusunda da gelişmeler yaşanırken, Hasan Ali Kaldırım'ın milli takım arasından sonra da dönememe ihtimali sonrası sol bek için de düğmeye basılmıştı.

        17

        Roma'dan Koloarov transferinde İtalyan ekibinin inadını kıramayan sarı lacivertlilerin gündemine Lazio'dan Riza Durmisi gelirken, bu transferde önemli adımların atıldığı bildirildi.

        18

        La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Fenerbahçe, Durmisi için satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğini düşürken, Lazio ise zorunlu satın alma opsiyonunun alınması için diretiyor.

        19

        Fenerbahçe son olarak 4 milyon euro bonservis düşünürken, Lazio'nun talebi ise 5.5 milyon euro satın alma opsiyonu ve 1 milyon euro da kiralama bedeli oldu.

        20

        Geçen sezon Betis'ten 7,5 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya'nın yolunu tutan ve hücumcu bir bek oyuncusu olarak öne çıkan Arnavut asıllı oyuncu, Brondby, Betis ve Lazio'da toplam 180 maçta oynadı ve 10 gol, 19 asistlik bir performans sergiledi. (Sporx)

        21

        DALBERT İDDİASI

        Sözcü'nün haberine göre; Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in 26 yaşındaki Brezilyalı sol beki Dalbert Henrique için girişimlere başladı.

        22

        Sol beke mutlaka bir takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, rotayı Milano'ya çevirdi. Fenerbahçe, Inter'in 2 sezon önce 21 milyon Euro'ya Nice'ten transfer ettiği 26 yaşındaki sol bek için, resmi teklifte bulundu.

        23

        İtalyanların yeni hocası Antonio Conte'nin 3-5-2 sistemine uymayan Dalbert'i Inter, başka bir takıma kiralık olarak göndermek istiyor.

        24

        Dalbert'e Fenerbahçe'nin dışında eski kulübü Nice'in de talip olduğu öğrenildi. Inter'in Lecce'yi 4-0 yendiği maçta yedekler arasında bulunan Dalbert'in vereceği son karara göre yol haritasını çizmesini bekleniyor. Geçtiğimiz sezon İtalya'da toplam 12 maça çıkan genç futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ