Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a Telles ve Ozan Kabak piyangosu vurabilir! - Galatasaray Haberleri
        1

        Son olarak Oghenekaro Etebo'yu kiralık olarak renklerine bağlayan ve Okay Yokuşlu transferinde de anlaşma noktasına gelen Galatasaray'da sürpriz gelişmeşer de yaşanıyor.

        2

        Sarı-kırmızılıların 2016'da Porto'ya sattığı Alex Telles ve Schalke'de forma giyen Ozan Kabak transferin gözde isimleri olurken bu oyuncuların söz konusu transferleri de Galatasaray'a yarayacak.

        3

        Hemen hemen her sene büyük bir kulübe transfer olacağı ve Galatasaray'ın bu transferden pay alacağı haberleri çıkan Alex Telles'in menajeri İngiltere'de Manchester United'la görüşmeler yürütüyor.

        4

        Ada basınında İngiliz ekibinin Real Madrid'den Sergio Reguilon'u da istediği, bu durumda ise Sevilla'nın Telles'e imza attıracağı yazılıyor.

        5

        Portekiz'de yayın yapan A Bola'nın haberine göre Porto, Telles için 40 milyon Euro'luk bonservis bedeli istiyor. Brezilyalı savunmacının bu rakama transfer olması durumunda Galatasaray'ın kasasına da para girecek.

        6

        2016'da Telles'i 6,5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Porto'ya satan Galatasaray, anlaşmaya sonraki satışın karından yüzde 10 pay maddesi de koydurmuştu. Telles'in 40 milyon Euro'ya transfer olması durumunda ise sarı-kırmızılılar 3,5 milyon Euro'luk bir gelir elde edecek.

        7

        OZAN KABAK DARPHANESİ!

        Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve Stuttgart'a transfer olduktan sonra Schalke'nin yolunu tutan Ozan Kabak'a da İtalya'dan talip var!

        8

        La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre 23 yaşındaki Luiz Felipe'nin dışında bir üst düzey savunmacı daha almak isteyen Lazio, Ozan Kabak'ın bonservis bedelini sordu.

        9

        Haberde Schalke'nin milli yıldız için 40 milyon Euro talep ettiği kaydedildi.

        10

        Ozan Kabak'ın transferi durumunda Galatasaray, bonservis bedelinin yüzde 5'i oranında yetiştirme bedeli alacak.

        11

        Bu transferin 40 milyon Euro'ya gerçekleşmesi durumunda ise Galatasaray'ın kasasına 2 milyon Euro girecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ